چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

چگونه کروبی و انتخابات با هيجان‌انگيز!

هادی خرسندی

با نزديک شدن زمان انتخابات رياست‌جمهوری، عده‌ای از علاقمندان به ژورناليسم و خبرنگاری از پروفسور آريان دانشمند ايرانی‌الاصل سؤال کرده‌اند که چگونه بايد تنور انتخابات را داغ کرد و به نفع يک کانديدا گزارش‌های بازارگرمکن و پرهيجان نوشت و خصوصاً خبر جعل کرد!
پرفسور آريان در وهله‌ی اول دانشجويان و فرهنگپژوهان را به روزنامه‌های ۱۲سال پيش و اخبار انتخاباتی کانديدائی به نام سيد محمد خاتمی رجوع ميدهد.

در مرحله‌‌ی دوم، نظر علاقمندان را به اين خبر انتخاباتی که مربوط به تشنج در جلسه‌ی سخنرانی اقای مهدی کروبی است جلب ميکند و توضيحات لازم را در ميان پرانتز در اختيار علاقمندان ميگذارد:



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


« اخلال در سخنرانی کروبی: آشوب طلبان سخنرانی کروبی را ناتمام گذاشتند، سحام نيوز»

«در جلسه پرسش و پاسخ مهدی کروبی با دانشجويان دانشگاه ايلام با اخلالگری يکی از هواداران دولت به تنش کشيده شد.» (توجه داشته باشيد که غلط انشائی بايد در همان کلمه‌ی اول کمين کرده باشد اما خودش را تا آخر جمله بروز ندهد.)

دنباله‌ی خبر:
« به گزارش خبرنگار اعزامی سحام نيوز، مهدی کروبی کانديدای دهمين دوره رياست جمهوری که ساعتی پيش و به دعوت مجمع دانشجويان خط امام در دانشگاه ايلام حاضر شده بود، با سخنرانی اش با تنش و اخلالگری حاميان دولت مواجه و ناتمام ماند.». (بايد اميدوار باشيم که خبرنگار اعزامی در خبرهای آينده، نحوه‌ی ناتمام ماندن مهدی کروبی را برايمان تشريح کند. چرا که تقريباً اولين بار است که ايشان شخصاً ناتمام ميماند.)

دنباله‌ی خبر:
«يکی از دانشجويان منتصب (!) به گروه های اصولگرای دانشگاه ايلام، (برای رعايت تعادل بهتر است در اينجا «اصولگرا» را با "سين" بنويسيد.) در خلال سخنرانی کروبی تقاضای طرح پرسش کرد و هنگامی که با مخالفت مجری مراسم مواجه شد، خود را به پشت تريبون رساند و با طرح سوالات و سخنانی تنش آلود، فضای سخنرانی را برهم زد.» (حالا معلوم ميشود مجری مراسم حق داشته به او نوبت ندهد.)

دنباله‌ی خبر (نقل سخنان تنش‌آلود!):
«اين دانشجو در سخنان خود معتقد بود که مقام معظم رهبری طی سخنانی متفاوت حامی دولت نهم است و منتقدان دولت و کانديداهای انتخابات رياست جمهوری نبايد به نحوه عملکرد دولت بپردازند.» (ای پدرسوخته‌ی تنش‌آلود سخن!)

«وی همچنين با ادعای برخی مطالب موهون (اين را اگر «هومون» بنويسند، شکيل‌تر است. بعلاوه ممکن است معنی هم برايش پيدا شود. بخصوص وقتی مورد "ادعا" باشد.) اقدام به ايجاد تشنج در سالن مراسم کرد. مهدی کروبی نيز در پاسخ گفت: اين سوال نبود بلکه يک بيانيه بود. (پس معلوم ميشود نه مطالب چندان موهون و هومون بوده و نه تشنج آنقدری بوده که آقای کروبی را بيش از خواندن يک «بيانيه» ناراحت کند.) در ادامه و با اجرای اين دانشجو در طرح سوالات تازه اتهامات جديد و ادامه سخنانش بيش از وقت تعيين شده، وی با دانشجويان برگزار کننده درگير شد که اين امر موجب شد تا فضای جلسه به هم بريزد و دانشجويان عليه يکديگر به سر دادن شعارهايی تند بپردازند. اين دانشجو پس از اينکه به پايين سن هدايت شد، باز هم با ايجاد درگيری فيزيکی با دانشجويان پرداخت که اين امر باعث برهم خوردن جلسه پرسش و پاسخ شد». (حيف شد. حيف شد که خبر تمام شد.)

توضيح پروفسور آريان: هرکس بخواهد برای دفاع از زبان فارسی و اعاده‌ی حيثيت به نسبت به قواعد دستوری و گرامری، فصاحت، بلاغت و شيرينی آن، عليه خبرگزاری سحام اعلام جرم کند، بايد صلاحيت کافی داشته باشد. (کارنامه‌ی قبولی يا مردودی کلاس چهارم ابتدائی نيز صلاحيت شاکی را محرز خواهد کرد.)

ضمناً از آنجا که با همه‌ی کوشش‌هائی که شده، علامه های حاضر در خبرگزاری سحام نتوانسته‌اند خبر را به انداره‌ی کافی مهيج کنند، جناب پروفسور آريان دوپاراگراف پائين را به خبر افزودند:

« .... ولی چون جلسه خوب بهم نخورده بود و در فضای جلسه به شدت بهم ريخته نشده دانشجوی نامبرده! بلافاصله به برهم زدن مجدد با جلسه اجرا کرده بطوريکه ادعای مطالب موهون تر و منجول (از ريشه جنجالی) برای ايجاد تشنج بيشتر با صدای خيلی بلند و استفاده از ميکروفن و بلندگو و آمپلی فاير مدعی شده و ضمن درگيری فيزيکی با خود و ديگران به مجدداً با بهم زدن جلسه گذاشت. مهدی کروبی نيز در پاصخ به او گفت بهم نزنی‌ها ولی دانشجوی خرابکار به تشنج خود ادامه‌ی سخنرانی حاميان دولت نهم را با تنش بود بهم زد.
از کسانی که از دانشجوی مجهول‌الهويه‌ی نامبرده اطلاع حاصل يا اسمش را حدس دارند و اين روزها همه با تلفن همراه و موبايل در تمام مدت با تشنج جلسات عکس يا فيلم در همه جا انداخته ولی متأسفانه خبری نيست و با مدارک برای اثبات تنش‌آلود جلسه چرا محض نمونه يک عکس اجرا نگرديده. خواهشمنديم در اولين فرصت به خبرگزاری سحام يا نزديکترين محل گردهمائی شود.»

خوب. حالا ميماند تيترش. اين خبر تکاندهنده دو تا تيتر ميطلبد:
۱– اخلال در سخنرانی کروبی. ۲ – يک آشوب‌طلب سخنرانی کروبی را ناتمام گذاشت. (اسم خبرگزاری هم پشت‌بندش که آقای کروبی ببيند.)

آه. راستی. «يک» آشوب‌طلب کم است! اصلاً در شأن آقای کروبی نيست که فقط يک آشوب‌طلب توی کارش بگذارد. پس جمع می‌بنديم.
خيلی با حال شد. «گويا» هم نقلش ميکند. سرشان هم شلوغ است متوجه قلابی بودن خبر نميشوند.

«اخلال در سخنرانی کروبی: آشوب طلبان سخنرانی کروبی را ناتمام گذاشتند، سحام نيوز»


[اصغرآقا، سايت هادی خرسندی]


از همین نویسنده | ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #2 in 0.064 seconds