جمعه 1 دي 1385

پنج سال بعد از"نفس عميق"، پرويز شهبازی "مالاريا" را می سازد، ايسنا

پرويز شهبازی : سعی دارم، اين فيلم همه‌کس پسندتر شود ... به هوای پاک تهران نياز داريم

خبرگزاری دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

پرويز شهبازی با دريافت پروانه‌ ساخت فيلم جديدش «مالاريا» پيش توليد اين فيلم را بزودی آغاز می‌کند.

اين کارگردان سينما که از ساخت فيلم اخيرش «نفس‌عميق» پنج سال می‌گذرد، در گفت‌وگويی با خبرنگار هنری ايسنا، گفت: موضوع اين فيلم‌نامه مسافرت و موسيقی راک است.

وی گفت: هيچکدام از بازيگران اين فيلم قطعی نشده‌اند و دو بازيگر اصلی دارد که در کنار چند بازيگر مکمل، ايفاگر نقشهای فيلم خواهند بود.

شهبازی پيش‌بينی‌اش را برای شروع فيلمبرداری اواخر سال اعلام کرد و گفت: لوکيشن‌های اصلی و متفاوتی داريم که تماما در تهران فيلمبرداری خواهد شد.

وی همچنين گفت: برای فيلمبرداری به هوای پاک نياز داريم تا به فضای مورد نظر برسيم.

شهبازی که قرار است چهارمين ساخته‌اش را به تهيه‌کنندگی علی معلم مقابل دوربين ببرد، به ايسنا گفت:

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


«مالاريا» در ادامه‌ی همان مسير قبلی فيلم‌سازی‌ام است اما سعی می‌کنم اين فيلم همه‌کس پسندتر باشد.

اين کارگردان در کارنامه‌ هنری‌اش، علاوه بر «نفس عميق» ، «نجوا» و «مسافر جنوب» را به عنوان کارگردان دارد و فيلم‌نامه‌ی «به آهستگی» از او، طی چند سال اخير ساخته شده است.

دنبالک:
http://news.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/32428

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'پنج سال بعد از"نفس عميق"، پرويز شهبازی "مالاريا" را می سازد، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016