یکشنبه 13 مرداد 1387   صفحه اول | درباره ما | گویا


تازه های سايت پندار

پرخواننده ترین ها

دیدنیها >> کشف دوربین های عریان کننده در عراق، شیعه آنلاین

این عکس های عریان با استفاده از دوربین های مخصوصی گرفته شده که در نقاط بازرسی ورودی منطقه حفاظت شده الخضراء در بغداد قرار داده شده است. این به معنی آنست که تمام نمایندگان مجلس، وزرا، چهره های سیاسی، شخصیت های مختلف عراق و بستگانشان که در منطقه الخضراء اقامت دارند، عکس عریانی در آرشیو ارتش آمریکا دارند.

در همین راستا فرح الجبری که یکی از زنان ساکن منطقه الخضراء است در اعتراض به این کار برگه ای در دست گرفته که روی آن نوشته شده: یا عریان می شوی یا به زندانهای آمریکایی می روی.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

از سوی دیگر فرماندهی نیروهای اشغالگر با نفی این خبر گفت: زنان به صورت کاملا عریان دیده نمی شوند زیرا مأموران ما نقاط حساس را تار و سیاه می کنند.

گفتنی است دوربین مذبور، دستگاهی است بزرگ، سفید رنگ و شبیه به یخچال و تمامی ساکنان منطقه الخضراء باید از درون آن عبور کنند. این دوربین با دستگاههایی که در فرودگاههای مختلف جهان دیده می شود، تفاوت دارد.

در همین راستا عبداللطیف ریان مشاور اطلاع رسانی نیروهای اشغالگر در عراق خبر اعتراض خانم فرح الجبری را تأیید کرد و گفت: این خبر از سوی رسانه های عراقی و بین المللی به خوبی پوشش نشد.

وی در ادامه افزود: البته عکسی که خانم الجبری در دست داشت به طور کامل درست نبود زیرا اصلا این دوربین ها عکسی چاپ نمی کنند بلکه فقط در مانیتور دستگاه نشان می دهد.

شایان ذکر است نیروهای اشغالگر اعلام کرده بودند برای برطرف شدن شک و شبهات تا چند روز دیگر نمونه عکسی را که این دوربین نشان می دهد را در ملأعام به نمایش گذارند و در رسانه های مختلف منتشر کنند تا همگان آنرا ببینند اما فورا اعلام کردند به دلیل امنیتی بودن این مسأله از پخش آن معذورند.

قابل ذکر است تعدادی از نمایندگان پارلمان عراقی در اعتراض به نصب چنین دوربین هایی به نوشتن یک عریضه و امضای آن اقدام ورزیده اند.





Copyright: gooya.com 2016