حقوق بشر در ایران











شنبه 22 بهمن 1384

حسن عباسي: زماني مرگ انقلاب آغاز مي‌شود كه آن را با زير ساخت‌هاي تفكر اومانيستي بسنجند، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي


«حسن عباسي» گفت: زماني مرگ انقلاب آغاز مي‌شود كه آن را با زير ساخت‌هاي تفكر اومانيستي بسنجند، انقلاب بايد عقبه‌ و مباني نظري خود را تبيين كند.

به گزارش خبرنگار سياسي ايسنا، وي به دعوت بسيج دانشجويي تربيت مدرس در برنامه‌اي با عنوان كارنامه‌ي 27 ساله‌ي انقلاب اسلامي، با اشاره به چهار مساله‌ي ماهيت شناسي، محيط شناسي و آينده شناسي و بقاء شناسي انقلاب اسلامي گفت: ماهيت حركت انقلاب در ذات فلسفه‌ي تاريخ انحصاري شيعه بايد تبيين شود.

عباسي اظهار داشت: فرض غلطي كه ما در دكترين مهدويت بايد با آن مبارزه كنيم اين است كه ما منتظر بمانيم تا امام زمان(عج) به سمت ما بيايد؛ در واقع حضرت بين ما است و ما بايد به سمت ايشان برويم. اگر دكترين غدير محقق شده بود، دكترين مهدويت موضوعيت نمي‌يافت.

وي با بيان اينكه «انقلاب اسلامي تنها انقلابي است كه به سمت خداست»، انقلاب‌هاي ديگر از جمله فرانسه كه آن را اومانيستي و ليبراليستي ناميد و انقلاب شوروي كه ماركسيستي بود را شيطاني خواند و افزود: هر چه از خدا فاصله بگيرد شيطاني است. در انقلاب‌هاي ديگر محور انسان بود و به اين دليل انقلاب‌هاي ديگر به سوي شيطان است.

وي همچنين گفت: در حال حاضر انقلاب براي استمرار خودش نياز به انرژي دارد، اين سوخت و انرژي، حوزه‌ي تئوريك انقلاب است.


تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 

عباسي با بيان اينكه «در انتخابات رياست جمهوري اخير مردم به روشنفكران پشت كردند چون حرف متفاوتي مي‌خواستند»، گفت: چرا انديشه‌هاي روشنفكران قادر نيست مردم را تحت تاثير قرار دهد؟ اين جمله ساده انگارانه است كه بگوييم پوپوليسم حاكم است.

وي گفت: فرآيند انقلاب اسلامي مانند يك تخم مرخ است كه روند رشد و بالغ شدن را طي مي‌كند. با انقلاب اسلامي اولا شكافت پوسته‌ي تخم مرغ آغاز شد، نسل اول انقلاب پوسته تخم مرغ بود. پوسته تخم مرغ از اين رو كه نگه دارنده بوده عزيز است، اما بنا نيست كه براي هميشه باقي بماند، لذا مردم با احترام در چند مرحله نسل اول را در انتخابات كنار گذاشتند، بنابراين نسل جوان بايد بيايد و اين جريان و روند را ادامه دهد. به اعتقاد من مرحله‌ي شكستن پوسته از سال 82 شروع شده و لذا 20 يا 25 سال شكستن اين پوسته تداوم داشته باشد. انقلاب اسلامي يك انقلاب مستمر است، نه اينكه تمام شده باشد.

Copyright: gooya.com 2008