چهارشنبه 9 دی 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


شاه: اسلام‌ستیز یا اسلام‌گرا، اکبر گنجی

اکبر گنجی
مقاله نه تنها مدعای اسلام‌ستیزی شاه را رد می‌کند، بلکه شاه را اسلام‌گرا به‌شمار می‌آورد. البته اسلام و تشیع شاه، اسلام بنیادگرایانه یا ایدئولوژیک نبود. بخش اول نوشتار ناظر به اسلام و تشیع شاه، به روایت محمدرضا پهلوی است. پرسش یا مسأله این است: شاه چه تصویری از اسلام و تشیع و مسلمانی خود و پدرش ارائه می‌کرد؟ او چه روایتی از اسلام‌های رقیب بر می‌ساخت؟ ... [ادامه مطلب]

انتخابات و آينده؟ ابوالحسن بنی‌صدر

Abolhassan Banisadr8.gif
از آن‌جا که دولت استبدادی می‌تواند بازسازی شود، در تهيه قانون اساسی به برچيدن ستون پايه‌های ۱۸ گانه چنين دولتی که شناسائی شده‌اند، می‌بايد تمامی توجه به‌عمل آيد. يعنی اصولی گنجانده شوند که برچيدن اين ستون پايه‌ها را ممکن و بازسازی آن‌ها را ناممکن گردانند  ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مشخصات قاتل خواهرزاده ميرحسين موسوی و ‫کشته‌شدگان روز عاشورا، جرس

جنبش راه سبز (جرس): د ر حاليکه مسولان جمهوری اسلامی ادعا می کنند شهدای روز عاشورا به صورت مشکوک و يا در اثر ترور کشته شده اند ، اطلاعات تازه ای از مشخصات قاتل سيدعلی حبيبی موسوی و ساير شهدای عاشورا به دست آمده است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


براساس گزارش شاهدان عينی، روز عاشورا حوالی ساعت ۱ تا ۲ بعدازظهر يک اتومبيل پاترول مشکی رنگ به شماره ۷۵۲م۸۷ – ايران۱۱ با چهار سرنشين لباس شخصی با سرعت هرچه تمام تر به سمت مردمی که در خيابان شادمان حضور داشتند يورش برد که ابتدا دونفر را زير گرفت و از روی يکی از آنها به طور کامل رد شد، نفر کنار راننده هم مسلح به کلت بوده و در طول حرکت ، چند گلوله به سمت مردم شليک کرد و سپس طول خيابان شادمان را به همين صورت طی کرده، دور زد به سمت خيابان آزادی برگشت. بعد از رفتن پاترول چند نفر زخمی و تيرخورده روی زمين افتاده بودند که مردم به کمک آنها رفتند. با توجه به شواهد خواهرزاده ميرحسين موسوی هم در همين منطقه تير خورده و به شهادت رسيده است.

براساس اين گزارش دو يا سه موتورسوار نيز اتومبيل پاترول را همراهی می کردند و هزاران نفر مردمی که در خيابان شادمان حضور داشتند شاهد اين صحنه بوده و برخی حتی می توانند چهره ضارب را شناسائی کنند.

گفتنی است سرنشينان اتومبيل فوق بعد از انجام اين جنايت وارد اتوبان يادگار شده، در لاين شمال به جنوب توقف کرده و با نيروهای بسيجی مستقر در محل به گفتگو پرداخته اند و بسياری از اتومبيل هايی که در ترافيک اتوبان يادگار بودند نيز اين خودرو و سرنشينان آن را ديده اند.

طبق مشاهدات شاهدان عينی، شخص ضارب که با کلت به مردم شليک می کرد جوانی ۱۹-۲۰ ساله با ريش و سبيلی کم پشت و هنوز سبز نشده بوده و لباس کرم رنگ به تن داشته است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #1 in 0.016 seconds