چهارشنبه 6 مرداد 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


اپوزيسيون خودشيفته، اپوزيسيون دائمی است، بيژن صف‌سری

بيژن صف‌سری
از خوش‌باوری است اگر باور کنيم هر آن‌چه از تنور آزادی‌خواهان وطنی غربت‌نشين بيرون می‌آيد، حکمأ بايد مورد قبول عموم ملت ايران باشد که چرايی آن هم به چند دليل است ... [ادامه مطلب]

پادزهری به نوشته آقای خسرو شاکری، بابک اميرخسروی

بابک اميرخسروی
درست برخلاف ادعای ايشان، آن‌چه به‌روشنی از اين اسناد می‌توان دريافت؛ در تأئيد اين نظر است که: حزب توده ايران به‌واقع، به‌دست ايرانی، با فکر اصيل ايرانی، به ابتکار عده‌ای آزادی‌خواه مترقی و شخصيت‌های ملی دموکرات و عناصر مارکسيست و کمونيست؛ با برنامه‌ای دموکراتيک و اصلاح‌طلبانه، تأسيس گرديد ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

علی مطهری: طرح اختلافات دولت و مجلس امر مبارکی است و موجب اصلاح امور می‌شود، ايسنا

نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: «من طرح اختلافات دولت و مجلس را امر مبارکی می‌دانم و معتقدم شرايط جامعه نمی‌تواند بهانه‌ای برای فرار از مسئوليت‌ها باشد.»

علی مطهری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار کرد: «به اعتقاد من اختلافات موجود بين دولت و مجلس امر مفيدی است که موجب اصلاح امور می‌شود و به نفع نظام جمهوری اسلامی است.»

وی افزود: «اگر دولت، قانونی را قبول نداشته باشد طبيعی است که بايد لايحه‌ای ارائه کند و از اين طريق قانون را اصلاح کند، نه اين‌که بگويد اين قانون را قبول ندارم و اجرا نمی‌کنم، ضمن آن که مجلس در مواقع قانون‌گريزی بايد از ابزارهای در اختيار خود مثل سوال استفاده کند.»



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


اين عضو کميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بيان اين‌که مجلس ابزارهای لازم را برای الزام دولت به اجرای قانون در اختيار دارد، معتقد است: «اين روش غلطی است که هياتی از طرف مجلس با دولت مذاکره کند و درخواست و بلکه التماس نمايد که فلان قانون اجرا شود، و بعد هم دولت بر موضع خود پافشاری کند. اين يعنی تحقير مجلس و باز شدن راه تک روی که به هيچ وجه از مجلس پذيرفته نيست.»

اين نماينده اصولگرای مجلس شورای اسلامی در پايان تصريح کرد: « وقتی قانون اساسی و آيين‌نامه داخلی مجلس ابزارهای لازم را برای نظارت بر کار دولت در اختيار مجلس قرار داده، التماس و درخواست که لطفا قانون را اجرا کنيد امر ناپسندی است و شبيه اين است که انسان دنبال کار و کوشش نرود و تنها دعا کند که خدا به او روزی برساند، در حالی که خدا راه کسب روزی را به او نشان داده است.»


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #1 in 0.009 seconds