دوشنبه 27 آذر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
14 شهریور» داستان واقعی تخيلی نطق آقای مرسی در تهران! طنزی از علی آشناگر
بخوانید!
پرخواننده ترین ها

آقای مرسی: تقلب ما بە نفع اپوزيسيون است! علی آشناگر

آقای مرسی در جواب منتقدان به همەپرسی مصر در مورد تقلب طرفداران خود (اخوان المسلمين) گفتەاند :



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


ما هرچند مسلمان هستيم اما ملت مصر را دوست داريم ! ما از وارد شدن صدمات جانی بر مردم مصر ناراحت ميشويم ! تا آنجا کە امکان هست از آن دوری ميجوييم ! مثلا در همين رفراندوم اگر بر طبق باورهامان عمل مينموديم ، ميبايست با آنانی کە با شريعت اسلام مخالفت مينمايند و رای " نە " بە آن ميدهند ، اعلام جهاد ميداديم . ميبايست آنها را از دم تيغ می‌گذرانديم. اما همچنانکه گفتم من ملت مصر را دوست دارم لذا از تجربە برادران ايرانی خود در همە پرسی ، به جای جهاد استفادە کرديم ! و آن روش تقیە يا تقلب در همە پرسی بود ! و بە اين وسيلە هم حرف خود را ( يا خود خودم را ) بە کرسی نشاندم و هم از کشتار مخالفان کە يک واجب دينی بود گذشتم !

حال ای مخالفان بە جای انقاد برويد و خدا را شکر کنيد ، همچنين چون اين روش را از برادران ايرانی خود کپی نمودەايم بجاست کە از آنها هم قدردانی نماييد !همچنين يادآور می‌شويم کە ما نيز مانند برادران دينی خود در ايران ، چنانچە ديديم کەروش تقلب بە جای سرکوب کارايی نداشتە و شما همچنان بە عناد و مخالفت ادامە ميدهيد بە شمشير اين زبان برحق وجهاد متوسل ميشويم . وسلام و رحمت الله منتبع الهدی .

علی آشناگر


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016