یکشنبه 30 فروردین 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

دولت يمن طرح صلح ايران را رد کرد

A84E63AA-2206-43F6-B082-AB36B0E7497C_w640_r1_s.jpg
رادیو فردا: دولت يمن روز شنبه ۲۹ فروردين ماه پيشنهاد چهار مرحله ای ايران برای پايان دادن به درگيری ها در اين کشور را رد کرده است.

راجح بادی، سخنگوی دولت يمن، در گفت وگو با رويترز گفته است: ما ابتکار ايران را رد می کنيم. چرا که تنها هدف ايران از اين اقدام، مانور سياسی است.

دولت يمن و حامی اصلی آن يعنی عربستان، ايران را به دخالت در اوضاع يمن متهم می کنند و می گويند جمهوری اسلامی از شبه نظاميان شيعه حوثی حمايت می کند. ايران اين اتهام عربستان را رد می کند.

به گزارش رويترز، ديپلمات های غربی پيشنهاد ايران برای توقف درگيری ها در يمن را جدی نمی گيرند، چرا که ايران را در بحران يمن بی طرف نمی دانند.

سازمان ملل متحد می گويد، از زمان آغاز حملات هوايی عربستان سعودی و کشور های متحد ان به مواضع حوثی ها و نظاميان وفادار به علی عبدالله صالح، رييس جمهور پيشين يمن تاکنون بيش از ۱۵۰ هزار نفر از خانه و کاشانه خود آواره شده اند و دستکم ۷۵۰ نفر نيز در اين درگيری ها جان خود را از دست داده اند.

به گزارش رويترز، عربستان سعودی و کشورهای متحد آن می گويند، تا زمانی که شبه نظاميان شيعه حوثی حاضر به مذاکره با دولت عبدربه منصور هادی، رييس جمهوری يمن، شوند، به حملات هوايی خود ادامه خواهند داد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


محمدجواد ظريف، وزير خارجه ايران ۲۵ فروردين يک طرح صلح چهارمرحله‌ای را برای برقراری صلح در يمن را اعلام کرده بود.

اين طرح شامل آتش‌بس، کمک‌های انسان‌دوستانه، گفت‌وگوی گروه‌های يمنی با يکديگر، و تشکيل دولتی فراگير برای پايان دادن به درگيری‌ها می‌شود.

وزير خارجه ايران همچنين با اشاره به عمليات هوايی عربستان و هم‌پيمانانش عليه شورشيان حوثی گفته بود: «مشخص است که حمله هوايی راه حل نيست... تمامی عمليات زمينی و هوايی بايد متوقف شود.»

حوثی ها از سپتامبر گذشته توانسته اند کنترل صنعا، پايتخت يمن، را به دست بگيرند. به دنبال قدرت گرفتن حوثی ها عبدربه منصور هادی ماه گذشته از صنعا به عدن گريخت. ولی با پيشروی حوثی ها مجبور شد با ديگر فرار کند و اکنون در رياض پايتخت عربستان به سر می برد.

به گزارش رويترز، با تداوم حملات هوايی عربستان و کشورهای عرب متحد به مواضع حوثی ها و متحدان آنها، نگرانی ها در خصوص جنگ نيابتی بين ايران و عربستان در يمن و گسترش بی ثابتی در خاورميانه افزايش يافته است.

مقامات ایران با انتقاد از اقدامات عربستان و کشورهای عرب متحد آن، پیش بینی کرده اند که این اقدامات شکست خواهد خورد.

شبه نظاميان حوثی دريافت هرگونه کمک از ايران را رد می کنند و می‌گويند هدف اقدامات آنها مبارزه با فساد در دولت گذشته و همچنين اقدام علیه سنی های افراطی مرتبط با القاعده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016