یکشنبه 26 اسفند 1386   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

22 دانشجو مشهدی در آتش سوختند، ايسنا

رييس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور گفت: بر اثر برخورد يك اتوبوس حامل راهيان نور با تانكر حامل سوخت در محور انديمشك خرم آباد 22 تن در آتش سوختند.

در تشريح اين حادثه گفت: ساعت 22 و 35 دقيقه شنبه شب در كيلومتر 35 محور انديمشك - خرم آباد يك دستگاه اتوبوس بنز مسافربري به شماره 451ع 37 ايران 12 كه حامل كاروان راهيان نور از دانشگاه خيام مشهد مقدس بود در حين بازگشت از خوزستان به سمت لرستان با يك تريلي تانكر سوخت حامل بنزن برخورد كرده كه در پي اين حادثه 22 تن در آتش سوخته و جان باختند و 7 تن ديگر مجروح شدند.

وي علت اين حادثه را تخطي از سرعت مطمئنه تريلي ناشي از خستگي و خواب آلودگي و انحراف به چپ اين وسيله نقليه عنوان كرد و افزود: در پي اين حادثه تانكر واژگون شده و سوخت آن بر روي اتوبوس و تانكر غوطه ور مي شود.

حدود 5 دقيقه بعد از اين حادثه تيم گشتي پاسگاه پليس راه در محل حاضر و 7 تن را از اتوبوس خارج مي‌كنند كه ازاين افراد 5 تن سرپايي مداوا شده و دو تن نيز به علت سوختگي شديد به بيمارستان اهواز منتقل مي‌شوند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




سرهنگ عليشاهي با اشاره به اينكه در پي اين حادثه اتوبوس و تانكر سريعا آتش مي‌گيرند افزود: حدود نيم ساعت بعد از اين حادثه خودرو آتش نشاني به محل مي‌رسد كه متاسفانه به دليل گستردگي آتش سوزي موفق به نجات مسافران نمي‌شود.

وي با اشاره به اينكه هر دو خودرو 100 درصد در پي اين حادثه مي‌سوزند افزود: شماره تريلي به دليل سوختگي شديد هنوز قابل شناسايي نيست.

رييس مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور در خصوص مصدومان اين حادثه گفت: گزارشات اوليه حاكيست مصدومان حدود 40 درصد سوختگي دارند. وي تصريح كرد: اتوبوس داراي GPS بوده و هم اكنون كارشناسان در حال بررسي GPS اين وسيله نقليه هستند.





















Copyright: gooya.com 2016