Thursday, Feb 27, 2025

صفحه نخست » اجساد ستاره مشهور هالیوود، همسر و سگشان در کنار هم پیدا شد

geneHackman.jpgاجساد جین هکمن، بازیگر سرشناس هالیوود و همسرش بتسی آراکاوا در خانه‌شان در سانتافه در ایالت نیومکزیکوی آمریکا پیدا شده است

بی بی سی - جسد جین هَکمَن، ستاره ۹۵ ساله هالیوود در کنار بتسی آراکاوا، همسرش در منزل این دو در ایالت نیومکزیکوی آمریکا کشف شد. هکمن دوباره جایزه اسکار برده است. پلیس اعلام کرد نشانه‌های مشکوکی در منزل این زوج پیدا نشده است.

پلیس آمریکا می‌گوید سگ بی‌جان این زوج هم در کنار اجساد آن‌ها پیدا شده است.

در بیانیه‌ کلانتر شهر سانتافه درباره این رویداد آمده است: «ما تایید می‌کنیم که جین هکمن و همسرش بعد از ظهر چهارشنبه در محل اقامتشان در سانست تریل مرده پیدا شده‌اند.»

بیانیه می‌افزاید: «تحقیقات درباره این موضوع ادامه دارد. با این حال، در حال حاضر ما معتقد نیستیم که اقدام مجرمانه‌ای در کار بوده باشد.»

آقای هکمن در بیش از شش دهه فعالیت حرفه‌ای خود، در بیش از صد فیلم ظاهر شد. او دو جایزه اسکار، دو بفتا، چهار گلدن گلوب و یک جایزه انجمن بازیگران فیلم را در کارنامه خود دارد.

جین هکمن در سال ۱۹۷۱ میلادی برای بازی در نقش یک بازرس سرسخت در فیلم هیجان‌انگیز «ارتباط فرانسوی» برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شد.

او دو دهه بعد از آن نیز در سال ۱۹۹۲ برای بازی در فیلم وسترن «نابخشوده» ساخته کلینت ایستوود، برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد.

جین هکمن ۹۵ ساله و همسرش ۶۳ ساله بود.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy