Friday, Feb 28, 2025

صفحه نخست » بیانیه جنجالی ترامپ پس از دیدار با زلنسکی

trump.jpg- زلنسکی آماده صلح نیست

- او به آمریکا توهین کرد

- او هر وقت آماده صلح بود می تواند برگردد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، جمعه ۱۰ اسفند پس از دیدار با همتای اوکراینی خود ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید، با انتشار بیانیه‌ای گفت زلنسکی آماده صلح نیست.

ترامپ در این بیانیه دیدار خود با زلنسکی را «بسیار معنادار» توصیف کرد و افزود چیزهای زیادی آموخته شد که بدون گفت‌وگو در زیر چنین فشاری هرگز آموخته نمی‌شد.

به گفته رئیس جمهوری آمریکا، ولودیمیر زلنسکی برای صلح آماده نیست زیرا احساس می‌کند که مداخله ایالات متحده «مزیت بزرگی» به او در مذاکرات می‌دهد.

دونالد ترامپ تصریح کرد: «من مزیت نمی‌خواهم، صلح می‌خواهم.»

او در ادامه گفت ولودیمیر زلنسکی در اتاق بیضی‌شکل کاخ سفید به ایالات متحده «بی‌احترامی» کرده است و «هر وقت برای صلح آماده شد می‌تواند بازگردد.»

پیام کوتاه زلنسکی پس از دیدار با ترامپ:

تشکر از آمریکا، تشکر از حمایت شما، تشکر از این دیدار. تشکر از رئیس جمهور، کنگره و مردم آمریکا. اوکراین به صلح عادلانه و پایدار نیاز دارد و ما دقیقاً برای همین تلاش می‌کنیم.

truth.jpg

:::
:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy