Friday, Apr 18, 2025

صفحه نخست » شماره دادن خطیب زاده به معاون سابق وزیرخارجه امریکا

18.jpgدر حاشیه همایش «سلیمانیه» که با حضور شماری از مقام‌های سیاسی و دیپلمات‌های پیشین از کشورهای مختلف برگزار شد، ویدیویی منتشر شده که از تبادل یادداشت و شماره تماس میان سعید خطیب‌زاده، معاون وزارت خارجه جمهوری اسلامی، و باربارا لیف، معاون پیشین وزیر امور خارجه آمریکا در امور خاورمیانه حکایت دارد.

این دو در یکی از پنل‌های همایش به عنوان سخنران شرکت داشتند، اما تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و ویدیویی که شبکه رووداو منتشر کرده، نشان می‌دهد خطیب‌زاده در حاشیه گفت‌وگو با لیف، برای لحظاتی تلفن همراه خود را به او می‌دهد؛ اقدامی که به نظر می‌رسد برای تبادل شماره تماس انجام شده باشد.

در بخش دیگری از ویدیو دیده می‌شود که خطیب‌زاده یادداشتی را نیز روی کاغذ برای لیف می‌نویسد. سعید خطیب‌زاده، که از او به‌عنوان یکی از طراحان اصلی عملیات نفوذ جمهوری اسلامی در غرب یاد می‌شود، ریاست اندیشکده وزارت امور خارجه، یعنی «موسسه مطالعات سیاسی و بین‌المللی» را نیز برعهده دارد.

بر پایه ایمیل‌هایی که در یک گزارش مشترک ایران‌اینترنشنال و سمافور افشا شد، خطیب‌زاده در سال ۲۰۱۴ و در دوران فعالیتش در برلین، پیشنهاد تشکیل شبکه‌ای از کارشناسان ایرانی در اندیشکده‌های غربی را مطرح کرده بود؛ شبکه‌ای که با عنوان «طرح کارشناسان ایران» شناخته می‌شود.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy