Tuesday, Apr 29, 2025

صفحه نخست » بندر رجایی و جابجایی مرزهای بی شرفی از سوی سردار سپاه

roostayee33.jpgفرزانه روستایی

دو روز از انفجار هولناک بندر رجایی بندر عباس گذشته و هیچ مسئولی در مورد آن توضیحی ندارد. رسمی ترین اظهار نظر متعلق به سردار سپاه رضا طلایی نیک سخنگویی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است . سردار وزارت دفاع گفته که ما هیچ محموله وارداتی یا صادراتی مربوط به فعالیت های نظامی در بندر رحایی نداشته و نداریم. این سردارکل اخبار در این ارتباط که یک محموله دو هزار تنی سدیم پرکلراید یا سوخت جامد موشک در این بندر جایگزین شده و بعد به هر دلیل منفجر شده است را تکذیب کرده است.

مردم ایران تاکنون دروغگوهای بزرگ و خنده دار از مدل کاظم صدیقی یا علم الهدی را دیده و شنیده بودند اما دروغ شاخدار یک مقام عالیرتبه نظامی در حساسترین شرایط کشور اساسا غیر قایل باور و غیر قابل هضم است. به این ترتیب، اگر سپاه هیچ مسئولیتی را نمی پذیرد و رئیس جمهور یا دیگر مقام های سیاسی سکوت کرده اند باید به این نتیجه رسید که عملا کشور ایران به حال خود رها شده و کسانی که پست های کلیدی را در انحصار خود دارند طبعا باید نیروهای اشغالگر تلقی شوند ، زیرا هیج احساسی نسبت به مردم ایران و داغداران و مفقود شدگان و زخمی های انفجار بندر رجایی ندارند.

آقایان تجربه حمله به هواپیمای اکراینی و کشته شدن ۱۷۶ نفر انسان بیگناه را دارند و امروز آن را دوباره تکرار کرده اند. اگر سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همه ماجرای انتقال سوخت موشک به بندر غیر نظامی و رجیستر نشدن آن را انکار می کند و به روشنایی روز دروغ می گوید آیا این جابجایی مرزهای بی شرافتی از سوی یک مقام عالی نیست؟ و اینکه چه اتفاق دیگری با چه تعدادت کشته و زحمی و مفقودی باید در کشور رخ دهد تا سرداران سپاه کمترین احساس انسانی نسبت به مردم ایران از خود بروز دهند و به این فکر کنند که هشتاد میلیون جمعیت ایران نیز ایرانی هستند و بیشتر از مردم لبنان و یمن و تروریست های حماس و حزب الله بر این سرزمین حق آب و گل دارند.

سخنان سردار سپاه رضا طلایی نیک سخنگویی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مورد انفجار بندر رجایی اگر بی شرفی محض نباشد بی شک جابجایی مرزهای بی شرفی است.

:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy