ایران وایر - احمد وحیدی، از فرماندهان سابق سپاه و وزیر کشور دوره ابراهیم رییسی، طی حکمی از سوی علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی فرمانده کل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی شد.
در پی حمله گسترده اسراییل به ایران و کشته شدن حسین سلامی، فرمانده کل سپاه، علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی، در حکمی احمد وحیدی را به سرپرستی این ارگان نظامی معرفی کرد.
خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران ساعتی پیش اعلام کرد که در پی حمله اسراییل، محمد باقری، رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز به شمار کشته شدگان این حمله اضافه شده است. پیشتر نیز این خبرگزاری از کشته شدن «حسین سلامی» فرمانده کل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی و «غلامعلی رشید»، فرمانده قرارگاه مرکزی «خاتمالانبیا» خبر داده بود. همچنین «محمدمهدی طهرانچی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و «فریدون عباسی» از مقامات هستهای جمهوری اسلامی نیز کشته شدند.