Thursday, Jul 3, 2025

صفحه نخست » تلاش "حکومتی ها" برای توجیه غیبت خامنه‌ای در مراسم عزاداری دفتر خودش

mohbanner.jpgغیبت خامنه‌ای در مراسم محرم

- در این مراسم‌ها دعوت از مقام‌های حکومتی بدون حضور رهبر سابقه نداشته است. این غیبت در حالی رخ داده که خامنه‌ای حتی در دوران اوج همه‌گیری کرونا نیز به‌تنهایی در مراسم عزاداری حسینیه شرکت کرد

- بنا بر گزارش‌ها، خامنه‌ای از ابتدای آغاز جنگ ۱۲ روزه به مخفیگاهی زیرزمینی منتقل شده و با وجود آتش‌بس، همچنان از مخفیگاهش خارج نشده است

در پی غیبت علی خامنه‌ای در مراسم عزاداری محرم در حسینیه دفتر خودش، تعدادی از کاربران نزدیک به نهادهای حکومتی در شبکه‌های اجتماعی، علت غیبت رهبر جمهوری اسلامی را توجه به «توصیه‌های حفاظتی» عنوان کردند.

صادق نیکو، فعال سیاسی نزدیک به محمدباقر قالیباف نیز با اشاره به غیبت خامنه‌ای در این مراسم، نوشت: «او ۴۰ سال است مسائل حفاظتی را رعایت کرده و به دیگران نیز توصیه می‌کند.»

امید نریمانی، از فعالین سایبری نزدیک به سپاه نیز علت‌عدم حضور خامنه‌ای را «توجه به مسائی امنیتی و حفاظتی» عنوان کرد.

علی چاهخوزاده، خبرنگار نزدیک به قاسم سلیمانی در شبکه ایکس نوشت که خامنه‌ای «بنا به توصیه‌های حفاظتی و عقلانی حضور پیدا نکرد.»

محمد محمدی‌تبار، آخوند نزدیک به سعید جلیلی نیز از تیم حفاظت خامنه‌ای به خاطر غیبت او در مراسم عزاداری دفتر خودش «تشکر» کرد.

این کاربران اما توضیح نمی‌دهند که با وجود آتش‌بس و ادعای حکومت مبنی بر پیروزی در جنگ، چرا همچنان رهبر جمهوری اسلامی نگران امنیت خود است؟

mohlarge.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy