Sunday, Jul 6, 2025

صفحه نخست » جنگ طلبى اسلاميون؟! بابك رحمتى

rahmati.jpgمردم ايران فرهنگ و هنر را برتر از جنگ ميدانند. از قديم گفته اند هنر نزد ايرانيان است

جنگ طلبى اسلاميون؟!

مردم ايران و جهان جنگ را دوست ندارند، ولى خمينى، ولى فقيه شيعيان، جنگ را نعمت ميدانست! در طول جنگ ایران و عراق بود دهها هزار تن را براحتى آبخوردن اعدام كردند، در حالیکه ،مردم ايران فرهنگ و هنر را برتر از جنگ ميدانند. از قديم گفته اند هنر نزد ايرانيان است و بس!ولى خمينى هيچ از هنر نمى دانست جنگ را بهانه قرار داده بود تا بیشتر اعدام کند.

در دين اسلام جنگ و خونريزى بسيار بوده است ، ٢٣ سال جنگ محمد پيامبر اسلام (محمد مصطفا) در تاريخ آمده است، ٢٨ غزوه( جنگ ) و ٧٣ سريه( كه محمد شركت نداشت) ملاحظه مى كنيد دين اسلام از ابتداء با جنگ و خونريزى شروع شده است!

خمينى از همان ابتدا با تحريك در داخل عراق، كارى كرد كه عراق به ايران حمله كند. از ريختن اعلامبه هاى تحريك آميز در شهرهاى مرزى عراق تا شعار برعلیه صدام و صدور باصطلاح انقلاب اسلامى ! پس از آن ،خمينى بر طبل جنگ كوبيد و ٨ سال جنگ را بر مردم صلح طلب ايران تحميل كرد! جمهورى اسلامى با تمام ادعاهاى توخالى اش همان زمان از اسرائیلى ها سلاح خريد با اين حال بازهم سلاح كم آورد و اگر سلاح و پول ميداشتند باز هم جنگ را ادامه مى دادند! در حاليكه پس از باز پس گرفتن خرمشهر موقعيت مناسبى براى صلح بود ولى خمينى در روياهايش فتح كربلا و قدس را در سر داشت . از قديم گفته اند : " شتر در خواب بيند پنبه دانه / گهى لپ لپ خورد گه دانه دانه! ولى در نهايت ذلت بود ، جام زهر را بى تعارف نوشيد. خوردن جام زهر همانا و مرگ پس از آن همان!

جنگ دوم:

نوبت به رهبر دوم اسلامیون رسید،با مخفیکاری ها و دروغ به آژانس بین الملی تحویل دادن غربی ها فریب داده و زمینه را برای یک جنگ دیگر آماده کرد!تا ديروز خامنه اى مى گفت : "نه جنگ ميشود و نه مذاكره ميكنيم "و ديديم هر دو اينها انجام شد. هم مذاكره كردند و هم جنگ صورت گرفت و اگر ترامپ آتش بس اعلام نکرده بود سقوط رژیم قطعی بود!این جنگ ،بخاطر پافشارى روى غنى سازى اورانيوم دو باره جنگ در ايران پا گرفت.امروز خامنه اى با لمپنی کامل و حرفهای غیر دیپلماتیک خود دوباره جنگ را بوجود آورد ، امروز باز هم خامنه اى بر طبل جنگ ميكوبد. او شرايطى را بوجود آورده است كه كشور را به جنگ كشانده است و ادامه آن محرز است . وقتى اسرائیل با كمك آمريكا تصميم گرفتن بزرگترين بمب را بر "فردو"فرود آورند.كُرى خواندن خامنه اى براى چيست؟ به خامنه ای باید گفت :تو كه نه رادار دارى و نه پدافند درست و حسابى دارى چرا گنده گويى مى كنى؟ اكنون ديدى چه بلايى بر سرت آوردند؟ ديدىً از ترس به عمق زمين فرو رفتى؟ و بیش از سه هفته هنوز بالا نیآمده ای و امروز آسمان ايران در دست اسرائیلى هاست که کاری نکرده ای! پير فرتوت درمانده مى داند كه حريف اسرائیل نمى شود.او ميداند پيشنهادهاى مشاورانش مانند ولايتى و خرازى و محمد نراقى سايه جنگ را بر سر ايران دراز تر كرده است ، چون اوليگارشى هاى در ترشى خوابيده بدنبال سود بيشترى هستند! و ديديم خامنه اى زودتر از كسان ديگر به زير زمينها رفت و تا کنون بيرون نيامده است!

از موضوع دور نشويم ،دين اسلام پدر تخاصم و خيانت و خباثت هاست. برای نمونه، امروز مادر پويا بختيارى را دستگير كرده و به اوين ميبرند! فردا پدر پويا را دستگير مى كنند.ولى مادر محسن حججى را مادرِ نمونه معرفى مى كنند! چون حججى رفته به سوريه و در آنجا كشته شده است ، پويا بختيارى مخالف با اين اسلام عقب مانده ، كه جاويد نام شده است!چون پويا همه را فرا ميخواند تا در حذف رژيم شركت كنند و ميگويد : "من هم پسر كسى هستم "، يعنى شما ها هم بيرون بيائيد تا عمامه داران را نابود كنيم و پاسداران تاريكى و تباهى ِدين مبين اسلام او را هم كشت. امروز که هم جنگ را باخته و هم ضربه های امنیتی خورده است، خیابانها را جلولانگاه خود قرار داده و يهودى و بهايى و مسيحى و مسلمان و ... را دستگیر میکند تا رعب و وحشت سالهای گذشته را تکرار کند. حق زندگى در ايران را از اقلیتهای مذهبی گرفته و جاسوس یابی را بهانه قرار میدهد، تا دل خودی ها را بدست آورد!

در مهر ١٤٠٣ جمهورى اسلامى جنگ موشكى را با اسرائيل شروع ميكند و با موشكهاى دور برد بالستيك به اسرائیل جمله میکند تا يك دبستان در «گد»را و يك رستوران در تل آويو ويران کند تا به خودی ها نشان دهد موشکها کار میکند! موشكهایی که يكى دوتا نیست! دويست فروند موشك به سمت اسرائيل پرتاب مى شود كه بيش از ٩٠٪؜ آنها راهگيرى ميشود! اسرائیل جواب اين حملات موشكى را ميدهد . آنها كه هميشه به هواپيماهايشان مى نازند، اف ١٤ و اف ١٥ و اف ٣٥و...به ايران حمله مى كنند. در همان حمله اول تمام راهدار و پدافند هاى رژيم را نابود ميكنند و راه هوايى ايران را براى حمله هاى بعدى باز ميكند. اسرائیل چنان ضربه هاىی به تجهيزات رژيم ميزند كه سپاه حملات و وعده هاى ديگر را ادامه نمى دهد!إسرائيل پس از يك وقفه چند ماهه در ٢٣ خرداد١٤٠٤ به ايران حمله كرد تا سپاه و تاسيسات هسته اى را در تهران و شهرهاى مختلف ، مورد حمله قرار داد. نیروهای اسرائیلی برخی از فرمانده هان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و فرمانده هاى سپاه را ترور کردند و به سامانه‌های پدافند هوایی و برخی تأسیسات هسته‌ای و نظامی ایران آسیب رساندند و یا آن‌ها را تخریب کردند. در طول تاريخ چنين نبوده ، بدون اينكه پايتخت فرو ريزد .دولت شكست خورده حدود ٣٠ تن از پاسداران ارشد و ٣٠ تن محققان هسته اى را ترور کرد. اين درگيرى ها دوازده روز طول ميكشد و دونالد ترامپ بدون مقدمه در روز دوازدهم اعلام "آتش بس" ميكند! اين آتش بس نا پايدار است و پيش بينى ميشود بزودى شكسته شود.

خلبانان، ترامپ بزرگترين بمب جى بى يو ٥٧ را با جنگنده هاى «بى ٢ »در فردو ميريزد. دونالد ترامپ ميگويد تاسيسات جمهورى اسلامى نابود شد ولى پرسش هاى هنوز زياد است. دموكرات ها ميگويند تمامى تاسيسات نابود نشده است و اورانيوم ها ٦٠٪؜ غنى شده جاى ديگر جاسازی شده است . ولى ترامپ ميگويد اينطور نيست! «ما با ایران موفقیت فوق‌العاده‌ای داشتیم. آن‌ها اصلا خوشحال نبودند... آنجا نابود شده. سال‌ها کسی نمی‌تونه حتی واردش بشه.»ترامپ با اطمینان مىگويد: در پاسخ به سوالی درباره احتمال امضای توافق هسته‌ای با تهران گفت که این موضوع دیگر در اولویت دولتش نیست، اما افزود: «ما هرچه بخواهیم، از ایران می‌گیریم.»او گفت: «خیلی برایشان سخت است که بتوانند تحت این تحریم‌ها کاری کنند. امیدوارم روزی برسد که بتوانیم کنار بیاییم و آن‌ها کشورشان رو بازسازی کنند.» باید تا دوشنبه منتظر ماند تا ملاقات ترامپ و نتانیاهو نتیجه اش معلوم شود.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy