Sunday, Aug 17, 2025

صفحه نخست » پاسخ یک متخصص به سخنان نماینده تهران: امیدوارم ادرار رسایی بند بیاید

viber_image_2025-07-22_18-54-08-344.jpgایوب برزگرنژاد، پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) در شهر ساری، در واکنش به سخنان «توهین‌آمیز» حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس که برای اعتراض به مواضع استاندار مازندران او را «دارای تخصص مجاری ادرار و بدون تجربه اجرایی»، خوانده بود، گفت: «امیدوارم یک بار ادرار شما بند بیاید تا متوجه شوی که باید ملتمسانه به قشر پزشک‌های اورولوژیست نگاه بکنید.»

برزگرنژاد سخنان نماینده تهران را «کوته‌بینانه و توهینی به تمامی پزشکان اورولوژیست» خواند و پرسید: «مگر شما تخصص مملکت‌داری داشتید که اکنون از این جایگاه برای همه سخن می‌گویید.»

حمید رسایی، نماینده تهران در مجلس، طی پیامی ویدیویی در واکنش به سخنان استاندار مازندران گفت که او با تخصص «مجاری ادرار» به این مقام رسیده و تجربه و سابقه مرتبط ندارد. مهدی یونسی، استاندار مازندران، گفته بود که در جامعه‌ای که مردم گرسنه هستند به حجاب اعتقاد ندارد.

GyjtDtKWkAAfGVl.jpg



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy