یکی از دو قربانی حمله به کنیسه منچستر، به ضرب گلوله پلیس جان باخت
ایران اینترنشنال - پلیس بریتانیا اعلام کرد یکی از قربانیان حمله اخیر به کنیسهای در شهر منچستر، بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی در جریان تلاش برای مهار مرد مهاجم جان خود را از دست داده است.
پلیس منچستر جمعه ۱۱ مهر در بیانیهای خبر داد بر اساس بررسیهای اولیه، ضارب «سلاح گرم در اختیار نداشت» و «تیراندازیها تنها از سوی افسران پلیس منچستر» انجام شد.
در این بیانیه آمده است: «به نظر میرسد این آسیب بهطور ناخواسته و فاجعهبار در نتیجه اقدام فوری افسران ما برای پایان دادن به این حمله خشونتآمیز رخ داده باشد.»
پلیس منچستر افزود یکی از مجروحان این حادثه نیز که در بیمارستان تحت درمان قرار دارد، بر اثر اصابت گلوله آسیب دیده است.
پلیس تاکید کرد اعلام نظر نهایی در این خصوص منوط به انجام بررسیهای تکمیلی پزشکی قانونی است.
عامل حمله در ابتدا با خودرو به سمت افرادی در بیرون کنیسه «هیتون پارک هبرو کانگریگیشن» منچستر حملهور شد و سپس با چاقو آنها را هدف قرار داد.
در این حادثه دو نفر جان خود را از دست دادند. مهاجم نیز به ضرب گلوله نیروهای امنیتی از پا درآمد. کییر استارمر، نخستوزیر بریتانیا، این حادثه را «تروریستی» توصیف کرد و گفت مهاجم «یهودیان را بهخاطر یهودی بودن و بریتانیا را بهخاطر ارزشهایش مورد حمله قرار داد».
پلیس ضدتروریسم بریتانیا ۱۱ مهر هویت عامل حمله منچستر را جهاد الشامی، ۳۵ ساله، اعلام کرد و گفت او یک شهروند بریتانیایی با اصالت سوری بوده است.