Saturday, Oct 11, 2025

صفحه نخست » پشت پرده شایعه ترور سردار قاآنی

qaani.jpgترور فرماندهان سپاه روی میز جنگ اسراییل

کانال آرزوی فردای بهتر

دیروز خبر ترور سردار قاآنی بلافاصله در بسیاری از سایت‌ها و کانال‌های خبری غیررسمی منتشر شد و از آنجا که برخی چهره‌های شبکه‌های اجتماعی اسرائیلی نیز به این موضوع اشاره و توییت کرده بودند، نگرانی‌هایی به‌وجود آمد که در حمله‌ای در شرق تهران سردار ترور شده باشد.

این خبر متعاقبا موجی از وحشت در میان سایر فرماندهان بوجود آورده تا جایی که هیچ یک از آنها در انظار عمومی ظاهر نمی شوند و خودشان را از بیم حمله اسرائیل پنهان می کنند و این دقیقا همان هدفی است که اسرائیل آنرا دنبال می کند.

یعنی با پیام های ضد و نقیض ایجاد وحشت کرده تا فرماندهان ارشد نظامی از سایه خودشان بترسند و این احساس که جان خانواده هایشان هم در خطر است روابط عاطفی آنها را مختل بکند.

خطر ترور فرماندهان سپاه باعث می گردد که ارتباط انها با لایه های پایین تر قطع بشود و نتوانند با لایه های زیرین ارتباط منسجم داشته باشند.

سرداران سپاه حتی در پادگان ها هم جایشان امن نیست و نمی توانند تردد داشته باشند چون هر کسی می توان حضور او را اطلاع رسانی کند.

حاکمیت از قطع ارتباط فرماندهان ارشد سپاه با لایه های زیرین احساس خطر می کند به هر تقدیر آنچه مسلم است اسرائیل ترور فرماندهان ارشد سپاه را در دستور کار دارد و بشدت آن را دنبال می کند و برای حکومت بهترین فرصت است تا سپاه را در ارتش ادغام کند تا به این بهانه از ترور فرماندهان نظامی اش جلوگیری کند.

مصاحبه هفته گذشته سردار قاآنی:

رژیم اسرايیل اخبار ترور من را منتشر می‌کند تا دوستان نگران شوند با من تماس بگیرند و این‌ها بتوانند جای دقیق من را پیدا کنند.

شایعه ترور اسماعیل قاآنی؛ «تسنیم» به تکذیب پرداخت و اکانت فارسی منتسب به موساد آرزوی شفا کرد!

کیهان لندن

- در تهران جمعه شب ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴ ساعاتی پس از یک آتش‌سوزی مشکوک در حوالی خیابان دماوند (شرق پایتخت) شایعه شد که اسماعیل قاآنی فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هدف قرار گرفته است.

- اکانت «ترور آلارم» و چند منبع دیگر در «ایکس» که اخبار امنیتی را پوشش می‌دهند ادعا کردند قاآنی ترور شده است اما خبرگزاری «تسنیم» وابسته به سپاه پاسداران این شایعه را تکذیب کرد و نوشت «اکانت‌های مجازی مرتبط با اسرائیل» خبر کذب منتشر کردند.


- اکانت فارسی منتسب به موساد که اغلب دو پهلو و با کنایه به اخبار و رویدادها می‌پردازد نوشت: «آرزوی شفای کامل و طول عمر برای قاآنی داریم و سپاس از همکاری.»

:::



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy