Thursday, Nov 27, 2025

صفحه نخست » فیلم اختصاصی از طرح نافرجام نیروی قدس؛ پرده‌برداری از شبکه تروریستی سه‌نفره سپاه

terrorbanner2.jpgاطلاعاتی به ایران اینترنشنال رسیده، که نیروی قدس سپاه پاسداران تلاش کرده یک شهروند اوگاندایی را برای حمله با نارنجک به سفارتخانه‌های اسرائیل در اوگاندا و سنگال به کار بگیرد؛ تلاشی که با شناسایی و بازداشت عامل اوگاندایی ناکام مانده است. این فرد گفته یک عضو پاکستانی نیروی قدس به نام زاهد جواد او را برای اجرای این عملیات جذب کرده بود.

در ویدیویی اختصاصی، عامل اوگاندایی توضیح داده است که جواد از او خواسته از ساختمان سفارتخانه‌های اسرائیل در دو کشور فیلم‌برداری کند. او همچنین گفته که سه ماه پیش جواد اعلام کرده برای سفری به ایران می‌رود و پس از آن، یک عضو ایرانی نیروی قدس از طریق واتس‌اپ با او تماس گرفته و در ازای پول درخواست همکاری کرده است.

sepmap.jpgاین فرد می‌گوید نیروهای نیروی قدس او را «رمبو» صدا می‌زدند. هم‌زمان، یک منبع آگاه هویت سه ایرانی مرتبط با این شبکه را فاش کرده: میثم صحرایی، رضا قبادی و عباس محمد نعیم؛ افرادی که گفته می‌شود برای واحد ۸۴۰ نیروی قدس تحت فرماندهی یزدان میر، مشهور به سردار باقری، فعالیت می‌کنند.

در بخشی از ارتباطات این شبکه، یکی از اعضای ایرانی تصویری از یک نارنجک برای عامل اوگاندایی فرستاده و از او خواسته چنین سلاحی را تهیه کند. عامل اوگاندایی، که یک کارگر ساختمانی معرفی شده، تأیید کرده هدف عملیات حمله به سفارت‌های اسرائیل بوده و گفته رابط ایرانی پس از مشورت با «رئیس شبکه» با پرداخت هزینه‌ها موافقت کرده است.

narenjak.jpgمنبع آگاه همچنین گفته در عملیات اوگاندا، علاوه بر زاهد جواد، یک تبعه بنگلادش به نام احمد (با نام واقعی انعام حق) نیز نقش میدانی داشته است. به گفته او، سپاه در این طرح از روش «نیابتی در نیابتی» استفاده کرده؛ یعنی نیروهای نیابتی‌اش، افراد نیابتی دیگری را استخدام می‌کنند تا ریسک شکست کاهش یابد.

در کنار این فعالیت‌ها، یک منبع در هواپیمایی ماهان گفته سپاه با استفاده از یک فروند بوئینگ ۷۴۷ متعلق به فارس قشم ایر، در حال انتقال سلاح به کشورهای آفریقایی و سپس به یمن است. داده‌های پروازی نشان می‌دهد این هواپیما در سوم مهر و ششم آبان امسال از تهران و بندرعباس به فرودگاه انتبه اوگاندا با محموله سلاح پرواز کرده است.

به دنبال سقوط حکومت بشار اسد و محدودشدن مسیرهای انتقال سلاح، جمهوری اسلامی اکنون از شرق آفریقا به عنوان مسیر جایگزین برای تجهیز نیروهای نیابتی خود، به‌ویژه حوثی‌های یمن استفاده می‌کند. در شرایطی که بسیاری از گروه‌های نیابتی تهران پس از حمله هفتم اکتبر و ضربات اسرائیل تضعیف شده‌اند, حوثی‌ها تنها نیرویی توصیف می‌شوند که همچنان توان عملیاتی خود را حفظ کرده‌اند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy