Monday, Dec 1, 2025

صفحه نخست » شرط گرفتن مجوز از وزارت ارشاد جمهوری اسلامی: آدم فر.وشی !!‌ ...

viber_image_2025-09-05_16-01-46-442995776.jpgشاخصه‌های مثبت بودن از نظر رژیم اجنبی و اشغالگر جمهوری اسلامی/افشای دستور آدم‌فروشی برای گرفتن مجوز از وزارت ارشاد

ویدئوی مخفی منتشرشده نشان می‌دهد یکی از کارمندان وزارت فرهنگ و ارشاد رژیم تروریستی جمهوری اسلامی به‌صراحت از متقاضی می‌خواهد «آدم‌فروشی کن تا مجوز فعالیت بگیری». این اعتراف عریان بار دیگر پرده از سازوکار پوسیده و فاسدی برمی‌دارد که در آن به‌جای قانون، اخلاق و شایستگی، تنها معیار پیشرفت همکاری امنیتی و لو دادن هموطنان است.

چنین رفتارهایی نشان می‌دهد چگونه ساختار فرهنگی رژیم به ابزار سرکوب و کنترل اجتماعی تبدیل شده و به‌جای حمایت از آزادی بیان و فعالیت حرفه‌ای، هموطنان را وادار به خیانت و گزارش‌نویسی می‌کند.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy