ایران وایر - قوه قضاییه از اجرای حکم اعدام عقیل کشاورز، دانشجوی رشته معماری دانشگاه شاهرود، امروز شنبه ۲۹آذر۱۴۰۴ با اتهام «جاسوسی برای اسراییل» خبر داده است.
بر اساس گزارش میزان خبرگزاری وابسته به قوه قضاییه، خانواده عقیل کشاورز روز جمعه در زندان مرکزی ارومیه آخرین ملاقات خود را با او انجام داده بودند.
عقیل کشاورز از جمله دانشجویانی بود که در جریان این درگیری نظامی جمهوری اسلامی ایران و اسراییل با اتهام جاسوسی بازداشت شدند. پرونده او در شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه بررسی شد و این شعبه حکم اعدام را علیه او صادر کرد. این زندانی از روز چهارشنبه ۲۷آذر۱۴۰۴، پیش از اجرای حکم، به سلول انفرادی زندان مرکزی ارومیه منتقل شده بود.
این دانشجوی ۲۷ ساله در جریان سفری به ارومیه و به دست نیروهای سازمان اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت شد. او ابتدا در بازداشتگاه این نهاد نگهداری شد و پس از آن به زندان اوین و سپس به زندان مرکزی ارومیه انتقال یافت.
حکم اعدام عقیل کشاورز در پایان تابستان ۱۴۰۴ صادر و بهتازگی پس از تایید در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم جاسوسی به او ابلاغ شده بود. خانواده او پیشتر به دلیل فشارهای امنیتی، از اطلاعرسانی درباره روند پرونده و وضعیت فرزندشان خودداری کرده بودند.
Saturday, Dec 20, 2025

















