Sunday, Mar 29, 2026

صفحه نخست » واکنش ها: حشد الشعبی در ایران، "کلاهتان را بالاتر بگذارید؛ مخالفان جنگ، آن‌ها برای کشتار مردم آمده‌اند"

hashd.jpgایران اینترنشنال - ورود نیروهای حشد الشعبی به ایران موج گسترده‌ای از انتقادها را برانگیخته و به نگرانی‌ها درباره به‌کارگیری مجدد شبه‌نظامیان عراقی برای سرکوب مردم ایران دامن زده است.

هشتم فروردین، ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد کاروانی از نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی در عراق در حال حرکت به سوی ایران هستند.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که این نیروها با پرچم حشد الشعبی در شماری از شهرهای ایران مشاهده شده‌اند.

بر اساس برخی تصاویر منتشرشده، شبه‌نظامیان عراقی سوار بر خودروهای تویوتا هایلوکس، با پرچم عراق در خرمشهر تردد می‌کنند.

مخاطبان ایران‌اینترنشنال یک‌شنبه ۹ فروردین خبر دادند شبه‌نظامیان عراقی در منازل مسکونی نیروهای سپاه پاسداران در خیابان اتوبوسرانی بندرعباس مستقر شده‌اند.

دادبان، مرکز مشاوره و آموزش حقوقی ویژه کنش‌گران، ۹ فروردین در گزارشی هشدار داد هدف از استقرار نیروهای حشد الشعبی در ایران «مشارکت در سرکوب» است.

بر پایه این گزارش، شبه‌نظامیان عراقی با عبور از مرز ایران، وارد آبادان و خرمشهر در استان خوزستان شدند و مورد استقبال مقام‌های جمهوری اسلامی قرار گرفتند.

0111.jpg

در سوی دیگر، رسانه‌های جمهوری اسلامی نیروهای مسلح عراقی را «کاروان مردمی کمک‌رسانی» توصیف کرده‌اند، این در حالی است که طبق تصاویر موجود، این افراد با خودروهای زرهی و تجهیزات نظامی وارد کشور شده‌اند.

hashd.jpgانتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی از حضور حشد الشعبی در ایران

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به حضور نیروهای حشد الشعبی در ایران، بازتابی از خشم، نگرانی و انتقاد گسترده است. برخی این اقدام را نقض حاکمیت ملی و نشانه‌ای از تشدید سرکوب داخلی دانسته‌اند.

کاربری با اشاره به ورود نیروهای حشد الشعبی به خرمشهر در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «خرمشهر را خدا آزاد کرد و به کمک جمهوری ننگین اسلامی دوباره اشغال شد.»

کاربر دیگری بر لزوم موضع‌گیری در قبال چنین رویدادی تاکید کرد: «تروریست‌های حشد الشعبی رسما وارد ایران شده‌اند. این تجاوز نیروی زمینی خارجی به خاک ایران است. تمام‌قد باید در مقابلش ایستاد.»

کاربری با نام «خدانور» به سکوت حامیان حکومت در برابر ورود شبه‌نظامیان عراقی به ایران اشاره کرد: «افرادی که می‌گفتند مشکل داخلی را باید داخل خانواده حل کرد، چه شد؟ حشد شعبی هم برایشان خانواده شد؟ این‌جا نیروی خارجی اشکالی ندارد؟ اما اگر ما کمک بخواهیم، وطن‌فروش هستیم؟»

کاربر دیگری هدف از اعزام نیروهای حشد الشعبی به ایران را مشارکت در سرکوب مردم ایران دانست: «حکومت می‌داند نبرد نهایی در کف خیابان‌های شهرهای بزرگ، به‌خصوص تهران، رقم خواهد خورد.»

او افزود: «حکومت اگر توانایی شلیک موشک خود را حتی روزی ۴ یا ۵ تا ادامه دهد، برایش کافی است، اما بقای او از کف خیابان‌های ایران می‌گذرد. حشد الشعبی برای حفظ همین سنگر است.»



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy