ایندیپندنت فارسی - علی مطهری، نایبرییس پیشین مجلس شورای اسلامی، در برنامه «سپهر سیاست» درباره نحوه هدف قرار گرفتن و کشته شدن علی لاریجانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت جمهوری اسلامی، گفت او مکان مشخصی نداشت و مدام محل اقامتش را تغییر میداد، اما در نهایت در یک خانه امن در فاز دو پردیس که متعلق به یکی از آشنایانش بود، هدف حمله قرار گرفت.
مطهری گفت شدت انفجار به حدی بود که بخشهای زیادی از جسد او قابل شناسایی نبود. علی لاریجانی بامداد سهشنبه ۲۶ اسفند، در هجدهمین روز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی، در حملات هوایی اسرائیل کشته شد. در این حمله، مرتضی لاریجانی، علیرضا بیات معاون او، وحید فاطمینژاد سرتیم حفاظت و شماری از محافظان نیز کشته شدند.
روایت علی مطهری از لو رفتن خانه امن #علی_لاریحانی در فاز ۲ پردیس و نحوه کشتهشدناش که به گفته او جسدش کاملا متلاشی شده بود. pic.twitter.com/h4FjnDxnkk
-- Farzad Seifikaran (@FSeifikaran) May 5, 2026
***

دو کلمه حرف حساب از زبان کریم سجادپور

حملات پهپادی و موشکی مجدد جمهوری اسلامی به امارات















