Wednesday, May 13, 2026

صفحه نخست » نسرین ستوده "آزاد" شد

نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر ساعاتی پیش با قرار کفالت از زندان تهران بزرگ آزاد شد.

آزادی نسرین ستوده، ساعاتی پیش با قرار کفالت صورت گرفته است. بر اساس اطلاعات دریافتی «هرانا»، خانم ستوده از زندان تهران بزرگ آزاد شده است.

nslarge.jpgنسرین ستوده ۱۲ اردیبهشت در منزل خود بازداشت شده بود. در جریان این بازداشت، لوازم الکترونیکی از جمله لپ‌تاپ و تلفن‌های همراه او و همسرش رضا خندان ضبط شد.

همسرش رضا خندان، یک فعال مدنی و سیاسی است که هم اکنون در زندان به‌سر می‌برد.

همزمان با شروع درگیری های نظامی در ایران، زندانیان محبوس در بازداشتگاه وزارت اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شده اند.

عکس از صفحه مهراوه خندان، دختر نسرین ستوده، خانم خندان با انتشار این تصویر نوشت: عکس قدیمی است و متاسفانه به‌دلیل قطعی اینرنت عکس جدیدی پس از آزادی به دستم نرسیده است.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy