Friday, May 22, 2026

صفحه نخست » غرفه همسریابی در تجمعات شبانه

21-25.jpgایران وایر - ویدیویی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، نشان می‌دهد در یکی از تجمع‌های شبانه حامیان جمهوری اسلامی در تهران، غرفه‌ای برای «همسریابی» برپا شده است.

فردی که در این ویدیو مسئول غرفه معرفی می‌شود، می‌گوید هدف از این طرح «تسهیل ازدواج آسان» است و متقاضیان بر اساس سن، تحصیلات و اعتقادات با یکدیگر «هماهنگ» می‌شوند.

او این شیوه را بخشی از «فرهنگ ایرانی-اسلامی» توصیف می‌کند و مدعی است دختران و پسران یکدیگر را نمی‌بینند و تنها خانواده‌ها برای ثبت‌نام فرزندانشان مراجعه می‌کنند.

به گفته او، کم‌سن‌ترین افراد ثبت‌نام‌شده تاکنون یک دختر ۲۰ ساله و یک پسر ۲۴ ساله بوده‌اند و تعداد پسران متقاضی بیشتر از دختران است.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy