Monday, Jun 15, 2026

صفحه نخست » سه ادعای مهم باراک راوید درباره توافق ایران و آمریکا

barak.jpg

باراک راوید - اکسیوس، ویرایش و ترجمه خبرنامه گویا

۱) یک مقام ارشد آمریکایی در نشست توجیهی با خبرنگاران گفت: «ما با ایران یک یادداشت تفاهم امضا کردیم. این مقام ارشد آمریکایی افزود: «ترامپ و ونس یادداشت تفاهم با ایران را به‌صورت الکترونیکی امضا کردند. قالیباف نیز از طرف ایران این سند را امضا کرد.

۲) روز جمعه مراسم امضا برگزار خواهد شد. ونس، ویتکوف و کوشنر آنجا خواهند بود. ما ارتباط مستقیمی با مقامات ارشد در سیستم ایرانی داریم و این چیزی است که در ۴۷ سال گذشته وجود نداشته است. در نتیجه، اکنون درک روشن‌تری از خواسته‌های آنها داریم. طرف ایرانی با امتیازاتی موافقت کرده که پیش‌تر حاضر به پذیرش آنها نبود و به همین دلیل ما نیز آماده‌ایم اقداماتی را بررسی کنیم که قبلاً آنها را نمی‌پذیرفتیم.

۳) این مقام ارشد آمریکایی همچنین گفت: «خروج اسرائیل از جنوب لبنان شرط دستیابی به توافق با رژیم ایران نیست. اگر حزب‌الله به اسرائیل حمله کند، اسرائیل حق دارد از خود دفاع کرده و به این حملات پاسخ دهد.»



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy