Wednesday, Jun 17, 2026

صفحه نخست » تسنیم: احتمال دیدار مستقیم ترامپ و پزشکیان + خبر تکمیلی

trpez.jpgخبر تکمیلی:

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی، چهارشنبه ۲۷ خرداد در گفتگو با صداوسیما اعلام کرد مراسم امضای تفاهم‌نامه ایران و آمریکا که قرار بود در سوئیس برگزار شود، انجام نخواهد شد و این سند به‌صورت دیجیتالی به امضای دو طرف خواهد رسید.
بقایی گفت تصمیم اولیه بر برگزاری نشستی در سوئیس و امضای رسمی متن از سوی دو طرف بود، اما پس از بررسی‌های انجام‌شده، ترجیح داده شد این سند توسط روسای جمهوری دو کشور و به‌صورت مجازی امضا شود. به گفته او، امضای سند توسط بالاترین مقام‌های دو کشور، هزینه نقض آن را افزایش می‌دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین تاکید کرد که با وجود لغو مراسم امضا، برنامه حضور تیم‌های مذاکره‌کننده و ادامه گفتگوها در سوئیس همچنان در دستور کار قرار دارد.

گزارش اولیه:

تسنیم - سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد تا این لحظه هیچ تغییری در برنامه‌های ایران برای برگزاری نشست ژنو ایجاد نشده است.

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی: ایده امضای توافق حضوری بین پزشکیان و ترامپ در حال بررسی است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه ۲۷ خرداد اشاره کرد که ممکن است سفر خود را تمدید کند و برای شرکت در مراسم روز جمعه جهت امضای یادداشت تفاهم با جمهوری اسلامی ایران، در اروپا بماند.

ترامپ در پاسخ به این پرسش که چرا برای مراسم امضای این توافق در منطقه نمی‌ماند، گفت: «شاید هم ماندم.»

با این حال، رئیس‌جمهوری آمریکا خاطرنشان کرد هرچند این یادداشت تفاهم «بسیار مهم» است، اما ممکن است از «آن دست اسنادی» نباشد که او به عنوان رئیس‌جمهوری ایالات متحده شخصا نیاز به امضای آن داشته باشد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy