خبرنامه گویا - بهزاد داداشزاده، بازیکن پیشین فوتبال ایران، در مصاحبهای با لحنی تند به خداداد عزیزی حمله کرد و گفت او از لحاظ عقلی «چند نخودی کم دارد».
این درگیری پس از آن شدت گرفت که عزیزی در واکنش به اظهارات داداشزاده گفته بود او را نمیشناسد و داداشزاده برای مطرحشدن نامش چنین سخنانی میگوید.
داداشزاده در پاسخ، با اشاره به دوران حضور مشترکشان در تیم ملی امید، مدعی شد عزیزی در آن زمان استفاده از قاشق و چنگال و نام برخی غذاها را نمیدانست و «فکر میکرد برای سوار شدن به آسانسور باید کفشهایش را دربیاورد»
داداش زاده: خداداد عزیزی از لحاظ عقلی کم داره
-- gooya (@gooyanews) September 21, 2026
بهزاد داداشزاده، بازیکن پیشین فوتبال ایران، در مصاحبهای با لحنی تند به خداداد عزیزی حمله کرد و گفت او از لحاظ عقلی «چند نخودی کم دارد». این درگیری پس از آن شدت گرفت که عزیزی در واکنش به اظهارات داداشزاده گفته بود او را نمیشناسد و... pic.twitter.com/hc28CZtf9A
***

آب پاکی که سردار سپاه روی دست مردم ریخت

کار کردن نخستوزیر ارمنستان در یک کافه خبرساز شد















