خبرنامه گویا - احمد نادری، نماینده تهران و عضو هیئترئیسه مجلس شورای اسلامی، بار دیگر خواستار ساخت بمب اتم شد و گفت با شناختی که از مجتبی خامنهای، رهبر جدید جمهوری اسلامی دارد، انتظار دارد فتوای او درباره سلاح هستهای با فتوای پدرش متفاوت باشد.
به گزارش دیدبان ایران، نادری گفت: «از رفتار حضرت آیتالله سیدمجتبی خامنهای، رهبر معظم انقلاب، چنین برداشت میکنم که فتوای ایشان متفاوت خواهد بود و نظرات متفاوتی در این زمینه خواهند داشت.»
🔴 احمد نادری، نماینده مجلس: با شناختی که از رهبر فعلی انقلاب دارم فتوای ایشان درباره سلاح هستهای متفاوت خواهد بود/ باید بمب اتم بسازیم https://t.co/bLC1ZGajpY
-- AbdiMediaNews (@AbdiMediaNews) October 18, 2026
او با اشاره به فتوای علی خامنهای درباره ممنوعیت سلاح هستهای افزود که تغییر این رویکرد به معنای اشتباه بودن نظر رهبر پیشین نیست، بلکه شرایط تغییر کرده است. نادری گفت: «در آن زمان مورد حمله قرار نگرفته بودیم، اما اکنون مورد حمله قرار گرفتهایم» و به همین دلیل باید متناسب با شرایط جدید تصمیمگیری کرد.
این نماینده مجلس تأکید کرد که بیش از یک دهه است خواستار ساخت و آزمایش بمب اتم است و پس از کشته شدن حسن نصرالله، رهبر حزبالله لبنان، نیز در نطق علنی مجلس بر ضرورت تغییر دکترین هستهای جمهوری اسلامی تأکید کرده بود.
نادری پیشتر در آبان ۱۴۰۳ نیز گفته بود جمهوری اسلامی هزینههای سنگین برنامه هستهای را پرداخته، بیآنکه دستاورد امنیتی مورد انتظار را به دست آورده باشد. او در آن زمان آزمایش بمب اتم را تنها راه ایجاد تعادل نظامی در منطقه دانسته بود.

آشوب در فرانسه به میلان ایتالیا سرایت کرد

وزیر دفاع جدید جمهوری اسلامی معرفی شد















