Sunday, Oct 18, 2026

صفحه نخست » باید بمب اتم بسازیم؛ فتوای مجتبی خامنه‌ای با پدرش متفاوت خواهد بود

naderi.jpgخبرنامه گویا - احمد نادری، نماینده تهران و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، بار دیگر خواستار ساخت بمب اتم شد و گفت با شناختی که از مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی دارد، انتظار دارد فتوای او درباره سلاح هسته‌ای با فتوای پدرش متفاوت باشد.

به گزارش دیدبان ایران، نادری گفت: «از رفتار حضرت آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، چنین برداشت می‌کنم که فتوای ایشان متفاوت خواهد بود و نظرات متفاوتی در این زمینه خواهند داشت.»

او با اشاره به فتوای علی خامنه‌ای درباره ممنوعیت سلاح هسته‌ای افزود که تغییر این رویکرد به معنای اشتباه بودن نظر رهبر پیشین نیست، بلکه شرایط تغییر کرده است. نادری گفت: «در آن زمان مورد حمله قرار نگرفته بودیم، اما اکنون مورد حمله قرار گرفته‌ایم» و به همین دلیل باید متناسب با شرایط جدید تصمیم‌گیری کرد.

این نماینده مجلس تأکید کرد که بیش از یک دهه است خواستار ساخت و آزمایش بمب اتم است و پس از کشته شدن حسن نصرالله، رهبر حزب‌الله لبنان، نیز در نطق علنی مجلس بر ضرورت تغییر دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی تأکید کرده بود.

نادری پیش‌تر در آبان ۱۴۰۳ نیز گفته بود جمهوری اسلامی هزینه‌های سنگین برنامه هسته‌ای را پرداخته، بی‌آنکه دستاورد امنیتی مورد انتظار را به دست آورده باشد. او در آن زمان آزمایش بمب اتم را تنها راه ایجاد تعادل نظامی در منطقه دانسته بود.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy