Sunday, Oct 25, 2026

صفحه نخست » درگیری دبیر کنار تشک جهانی؛ جنجال پس از شکست ساروی

dabir.jpgخبرنامه گویا ــ ناکامی محمدهادی ساروی در رسیدن به فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان، با جنجال علیرضا دبیر در کنار تشک همراه شد. رئیس فدراسیون کشتی ایران پس از شکست ساروی مقابل حریف روس، به‌شدت به داوران و مسئولان مسابقات اعتراض کرد؛ تنشی که با دخالت اطرافیان برای آرام‌کردن او همراه شد.

ساروی، قهرمان المپیک پاریس و از امیدهای طلای ایران، روز یکشنبه سوم آبان در نیمه‌نهایی وزن ۹۷ کیلوگرم مسابقات آستانه قزاقستان، با نتیجه ۵ بر یک مغلوب آرتور سارگسیان شد. او پیش از این، حریفان ارمنستانی و آلمانی خود را بدون واگذاری امتیاز شکست داده بود، اما با این باخت فرصت رقابت برای طلا را از دست داد و راهی دیدار رده‌بندی شد.

اعتراض کادر فنی ایران به دو صحنه بازمی‌گشت: نخست، خروج حریف روس از تشک که داوران پس از بازبینی، آن را مربوط به پایان زمان مسابقه دانستند و امتیازی به ساروی ندادند؛ دوم، حرکت پای حریف روس در جریان حمله ساروی که تیم ایران به آن معترض بود. ورزش سه این حرکت را استفاده از «فن ممنوعه» توصیف کرده، اما داوران رأی خود را تغییر ندادند و امتیاز خروج از تشک به کشتی‌گیر روس رسید.

دبیر که روز قبل نیز به داوری مسابقه علی اسکو اعتراض داشت، این بار با واکنشی تند در حاشیه مسابقه خبرساز شد؛ در روزی که یکی از مهم‌ترین امیدهای طلای کشتی ایران از فینال بازماند، درگیری رئیس فدراسیون هم به تلخی شکست اضافه شد.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy