Sunday, Oct 25, 2026

صفحه نخست » عبدالکریمی و دفاع از «مقاومت»؛ باید خوشحال باشیم بدتر از این نیست

abdolkarim.jpgخبرنامه گویا ـ بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه، در دفاع از سیاست «مقاومت» جمهوری اسلامی به روزنامه اعتماد گفت به‌جای پرسش درباره هزینه‌های سیاست های رژیم، باید دید «چه چیزهایی را همچنان داریم». او در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد مدعی شد: «در این کشور هنوز زندگی جاری است، هنوز برکت و نعمت وجود دارد، کمبود و کاستی و قحطی مشاهده نشده است و سیستم توانسته از این منظر درست عمل کند.»

عبدالکریمی با بیان اینکه بدون این رویکرد «معلوم نبود ایران چه سرنوشتی پیدا می‌کرد»، افزود: «ما جابه‌جایی جمعیتی نداشته‌ایم، اینها از برکت مقاومت است.» او همچنین گفت مذاکره زمانی کارآمد است که از موضع قدرت و با پشتوانه توازن نیروها انجام شود.

او با تأکید بر اینکه «هر چیزی که به مقاومت ضربه بزند، به موجودیت کشور ضربه زده است»، خواستار انسجام جامعه حول این سیاست شد و گفت: «بچه‌های انقلاب و فرزندان خمینی‌اند که می‌توانند در این دفاع میهنی از موجودیت کشور دفاع کرده و برای ایران توفیق و پیروزی به بار بیاورند.»

این استاد فلسفه همچنین اعتراض مردم را متوجه توزیع نابرابر هزینه‌ها دانست، نه اصل هزینه‌های «مقاومت». او گفت در حالی که اقشار محروم هزینه دفاع را بر سفره‌های خود می‌بینند، گروه‌هایی دیگر به انباشت ثروت مشغول‌اند و خواستار عدالت در تقسیم هزینه‌ها و بهبود معیشت شد.

عبدالکریمی در این ارزیابی، ادامه زندگی روزمره و نرسیدن به قحطی را نشانه موفقیت سیاست «مقاومت» معرفی می‌کند. در این نگاه، معیار موفقیت عملکرد حکومت، جلوگیری از وضعیتی بدتر است؛ نه بهبود شرایط زندگی مردم.



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy