Sunday, Oct 25, 2026

صفحه نخست » جنجال در نمایشگاه فیتکس

fitness.jpgایران وایر - انتشار ویدئوهایی از اجرای حرکات آکروباتیک و انعطاف‌پذیری زنان در نمایشگاه «فیتکس» در بوستان گفت‌وگوی تهران، با واکنش رسانه‌های حکومتی و درخواست برای برخورد قضایی با برگزارکنندگان همراه شده است.

خبرگزاری مهر در گزارشی با عنوان «ضرورت ورود دستگاه قضا به نحوه برگزاری نمایشگاه فیتکس»، خواستار بررسی مجوزها، نحوه نظارت و تخلفات احتمالی شده است. خبرگزاری تسنیم نیز با توصیف تصاویر این نمایشگاه به‌عنوان «ناهنجاری گسترده»، خواستار مداخله مسئولان ورزشی و نهادهای ذی‌صلاح شده است.

صداوسیمای جمهوری اسلامی نیز تصاویر اجرای زنان را به‌صورت شطرنجی پخش کرده و ضمن انتقاد از صدور مجوز برگزاری نمایشگاه، خواستار ورود دستگاه قضایی و برخورد با مسئولان و عوامل برگزاری آن شده است. در واکنش به این انتقادها، «حبیب ستوده‌نژاد»، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، اعلام کرده که نمایشگاه زیر نظر این اداره کل برگزار نشده و مسئولان آن از برگزاری نمایشگاه اطلاعی نداشته‌اند.

هم‌زمان، گزارش‌هایی از توقیف حساب‌های اینستاگرامی شماری از ورزشکارانی منتشر شده که تصاویر حضور خود در نمایشگاه فیتکس را به اشتراک گذاشته بودند.

***



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy