صداوسیما از شنیدهشدن صدای انفجار در بندرعباس، قشم، سیریک و جاسک خبر داد؛ ایرنا نیز از وقوع «اصابت» در شرق قشم گزارش داد
خبرنامه گویا ـ شامگاه شنبه ۱۶ آبان، گزارشهایی از شنیدهشدن صدای انفجار در قشم، جاسک، سیریک و بندرعباس منتشر شد. ماهیت این صداها و محل دقیق رویدادها هنوز روشن نیست و اطلاعاتی درباره تلفات یا خسارت احتمالی منتشر نشده است.
خبرگزاری دولتی ایرنا ابتدا از شنیدهشدن صدای دو انفجار در قشم خبر داد و خبرنگارش محل «اصابت» را داخل جزیره، در بخش شرقی آن، اعلام کرد؛ بدون آنکه مشخص کند چه چیزی به این منطقه اصابت کرده است. خبرگزاری فارس نیز به نقل از منابع محلی، شنیدهشدن صدای چند انفجار در قشم و جاسک را گزارش کرد.
خبرنگار صداوسیما سپس از شنیدهشدن صداهایی شبیه انفجار در هر چهار منطقه خبر داد و احتمال داد این صداها به فعالیت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در «دفاع از تنگه هرمز» مربوط باشد. او شواهد یا جزئیات بیشتری ارائه نکرد و گفت برای روشنشدن موضوع منتظر اطلاعات مراجع رسمی است. این اظهارات، تأیید علت صداها یا وقوع حمله نیست.
به گزارش رادیو فردا، ایرنا در گزارش اولیه خود درباره جاسک نوشته بود منابع رسمی «وقوع اصابت» را تأیید کردهاند، اما بهدلیل نظامیبودن محل، جزئیات اعلام نمیشود؛ عبارتی که این خبرگزاری دقایقی بعد از متن حذف کرد. تا زمان تنظیم این خبر، توضیح رسمی روشنی درباره منشأ صداها ارائه نشده است.



















