Saturday, Nov 7, 2026

صفحه نخست » حمله امریکا به کشتی باری «هودا» در دریای عمان

shop.jpgخبرنامه گویا ـ فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، سنتکام، اعلام کرد نیروهایش شنبه ۱۶ آبان کشتی باری «هودا» با پرچم سنت‌کیتس و نویس را در دریای عمان هدف قرار داده و از حرکت انداخته‌اند. به گفته این فرماندهی، کشتی پس از توقف در یکی از بنادر ایران قصد خروج از آب‌های منطقه را داشت و خدمه آن با نادیده‌گرفتن هشدارهای مکرر، چند بار برای عبور از محاصره دریایی آمریکا تلاش کرده بودند.

سنتکام گفت یک هواپیمای نظامی آمریکا با مهمات هدایت‌شونده دقیق به بخش عقبی کشتی شلیک کرد. بر اساس این بیانیه، نیروهای آمریکایی پیش از شلیک، به خدمه غیرنظامی دستور داده بودند بخش‌هایی را که قرار بود هدف قرار گیرد، تخلیه کنند.

ارتباط تأییدشده «هودا» با ایران، تردد بندری آن است. علاوه بر اعلام سنتکام درباره توقف اخیر کشتی در یک بندر ایران، داده‌های رهگیری دریایی نیز سابقه حضور آن در لنگرگاه بندرعباس را نشان می‌دهد.

مالک ثبت‌شده کشتی در اسناد مؤسسه رده‌بندی دریایی «کلاس‌ان‌کی»، شرکت «نورالهدی شیپینگ» است؛ با این حال، مالکیت ایرانی یا وابستگی آن به سپاه پاسداران در منابع بررسی‌شده تأیید نشده است.

در همین زمینه:

نیروی دریایی سپاه پاسداران: دو نفتکش در تنگه هرمز و شرق آن با مین برخورد کردند

نیروی دریایی سپاه پاسداران اعلام کرد دو نفتکش در محدوده تنگه هرمز و شرق آن، پس از برخورد با مین دچار «آتش‌سوزی گسترده» شدند.

بر اساس این اعلام، یکی از نفتکش‌ها در محدوده شرقی تنگه هرمز و دیگری در داخل این تنگه با مین برخورد کرده است.

هم‌زمان، خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد: «صدای دو انفجار شنیده‌شده در قشم مربوط به مدیریت تنگه هرمز بوده و تاکنون هیچ‌گونه اصابتی در این جزیره گزارش نشده است.»



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy