Sunday, Nov 8, 2026

صفحه نخست » مهدی فلاحتی: چرا قاضی صلواتی هدف اسرائیل قرار نمی‌گیرد؟

felahati.jpg

قاضی صلواتی از پشت درهای خانه؛ روایت برادر همسرش

مهدی فلاحتی در پست تازه اینستاگرامی خود، با انتشار تصویری منتسب به همسر ابوالقاسم صلواتی در اروپا، بار دیگر زندگی خانوادگی این قاضی شناخته‌شده دادگاه انقلاب را پیش کشیده است؛ موضوعی که ده سال پیش نیز در برنامه «صفحه آخر» به آن پرداخته بود.

falahati.jpgویدیوی پیش رو مربوط به اول مرداد ۱۳۹۵ است؛ گفت‌وگویی با فردی با نام «کوروش کهن» که در برنامه به‌عنوان برادر همسر صلواتی معرفی شد و ایرج مصداقی نیز در نوشته‌ای هم‌زمان، نام اصلی او را داریوش شیری عنوان کرد.

مهمان برنامه روایت خود را از پیشینه، زندگی خانوادگی و وضعیت مالی صلواتی بیان می‌کند؛ روایت‌هایی درباره چهره‌ای که نامش برای بسیاری از ایرانیان با دادگاه‌های سیاسی و احکام سنگین گره خورده است. گفته‌های او درباره زندگی خصوصی و دارایی‌های صلواتی، ادعاهای مطرح‌شده در این گفت‌وگوست و مستقلاً تأیید نشده است.

***



Copyright© 1998 - 2026 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie & Privacy Policy