جمعه 18 ارديبهشت 1383

مصائب مسيح در ايران، امروز

فيلم سينمايي «مصائب مسيح» آخرين ساخته «مل گيبسون» هنرپيشه و كارگردان‌ آمريكايي، در آخرين سانس شب گذشته سينما فرهنگ تهران به نمايش درآمده است. اين فيلم تا به حال در بسياري از كشورهاي دنيا به روي پرده رفته است و از حدود دو ماه گذشته به يكي از فيلم‌هاي مطرح و مورد توجه مردم در سراسر جهان تبديل شده است.
گيبسون در اين فيلم 12ساعت پاياني زندگي حضرت مسيح (ع) را از روايت انجيل‌هاي چهارگانه متي؛ مرقس؛ لوقا؛ و يوحنا روايت‌هاي تاريخي موجود و نيز نظر روحانيون مسيحي صاحبنظر، به تصوير درآورده است.
برخي از گروه‌هاي يهودي اين فيلم را به يهودي‌ستيزي متهم كرده‌اند و خواستار متوقف شدن نمايش آن در سينماها شدند.
اين فيلم با زيرنويس فارسي و به مدت 126دقيقه در سانس 22 سينما فرهنگ به نمايش گذاشته مي‌شود. مسؤول ارشاد فارابي بر اين تأكيد مي‌كنند كه هيچ صحنه‌اي از اين فيلم حذف نشده است. اين فيلم با تأكيد صاحبان اثر بدون دوبله بايد به نمايش درآيد.
علاقه‌مندان فعلاً براي تهيه بليت مي‌توانند با مراجعه حضوري نسبت به خريد بليت اقدام نمايند.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

در همين زمينه:

دنبالک:
http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/7335

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'مصائب مسيح در ايران، امروز' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016