فیلمبرداری "بازگشت" به کارگردانی مجید مجیدی تا چند روز دیگر در تهران پایان می یابد و گروه تولید فیلم برای ادامه کار راهی پاریس می شود.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری "مهر" پس از پایان فیلمبرداری حسن حسندوست کار تدوین فیلم را انجام می دهد. فیلمبرداری "بازگشت" از اواخر سال گذشته آغاز شده بود و تاکنون حدود پنج ماه از شروع آن می گذرد.
مجیدی در فیلم تازه خود داستان جوانی را حکایت می کند که پس از سالها نابینایی، با استفاده از پیوند قرنیه دوباره بینایی اش را به دست می آورد. ابتدا همه چیز برای او جذابیت دارد و دنیای جدیدی به رویش باز می شود. اما رفته رفته خود را با شرایط جدید بیگانه می بیند و تحمل دیدن بسیاری از مسایل که در جامعه اتفاق می افتد را ندارد. این مساله باعث می شود تا دوباره چشمهایش را ببندد. اما برخوردش با یک غریبه شرایط را تغییر می دهد.
رویا تیموریان و پرویز پرستویی از بازیگران این فیلم هستند. مجیدی خود تهیه "بازگشت" را برعهده دارد.