شنبه 2 آبان 1383

ناتاشا اميري: پرداختن به عشق در ادبيات نوجوان محدوديت‌‏هاي خاصي دارد، ايلنا


تهران- خبرگزاري كار ايران

پرداختن به مقوله عشق در ادبيات نوجوان محدوديت خاص خود را دارد و شرايط جامعه وضعيتي را براي نويسندگان پيش مي‌‏آورد كه گاهي ترجيح مي‌‏دهند براي نوجوانان ننويسند.
ناتاشا اميري در گفت‌‏وگو با خبرنگار ادبي ايلنا گفت: نوجوان در سني قرار دارد كه براي اولين بار با بسياري از مقولات آشنا مي‌‏شود و براي همين حرف زدن و نوشتن درباره بعضي از مقولات كه نويسنده را وا مي‌‏دارد از بسياري از چهارچوب‌‏هايي كه جامعه پيش روي نويسنده مي‌‏گذارد پا فراتر بگذارد و ممكن است هم خود او را و هم نوجوان را به دشواري بياندازد.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

نويسنده كتاب هولا هولا در ادامه افزود: بسياري از نوجوانان هستند كه اصلا به اين مقوله فكر نمي‌‏كند كه اين كتاب آيا براي گروه سني آنها نوشته شده‌‏است يا نه؟ مثلا خود من" دن آرام" شولو خوف را در 10 سالگي خواندم. نوجوان گرايش به كتاب‌‏هايي دارند كه از نظر علمي و اطلاعاتي فراتر از سن خودشان است.
وي در پايان گفت: در كشور آمريكا كه معتقدند يكي از آزادترين كشورهاي دنياست, كتاب‌‏هايي در كتاب فروشي‌‏ها به چشم مي‌‏خورد كه خواندن آنها براي نوجوانان ممنوع است, پس نبايد با اين موضوع ذهنمان را درگير كنيم كه ادبيات نوجوانان با فقر عشق روبرو است, بلكه بايد سعي كنيم راهي را پيدا كنيم كه نوشتن درباره اين موضوع تاثير سو روي خوانندگان ما نگذارد.

دنبالک:
http://mag.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/13452

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'ناتاشا اميري: پرداختن به عشق در ادبيات نوجوان محدوديت‌‏هاي خاصي دارد، ايلنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016