خبرگزاري دانشجويان ايران - شيراز
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما
جواد طوسي گفت: فيلمهاي كيميايي تلاش براي نمايش عدم عدالت اجتماعي است در حالي كه مسعود كيميايي با گفتن اين كه من حرفهايم را در فيلمهايم ميزنم، خيلي كوتاه به چند سوال دانشجويان پاسخ داد،.
جواد طوسي منتقد سينما دربارهي كيميايي گفت كه او تنها دنياي خود را دنبال ميكند و پيرو عقايد خود فيلم ميسازد و اين بيانصافي است كه بخواهيم عقايد ما و ديد ما را داشته باشد.
به گزارش خبرنگار هنري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در سومين و آخرين شب برگزاري همايش نگاهي تازه به فيلمسازي در ايران كه از سوي كانون فيلم جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شيراز برگزار گرديده، مسعود كيميايي كارگردان سينما و جواد طوسي منتقد سينما در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجويان شركت كردند و سپس فيلم سينمايي اعتراض به نمايش درآمد.
كيميايي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شرايط خاص اجتماعي تنها مختص شماست، گفت: نه اما كار با واقعيات گرفتاريهاي بيشتري دارد و موانع پرداختن كارها به طور واقعي بسيار ميباشند.
كارگردان فيلمهاي سلطان و اعتراض با رد اين اظهار نظر كه همواره در فيلمهايش انسانهاي ناراضي و يا ياغي را به تصوير ميكشد كه از طبقات پايين شهرها و از گاراژها و گاواداريها سربرآوردهاند، توصيه كرد به شخصيت يوسف در فيلم اعتراض توجه كنيد تا در قضاوت خود تجديد نظر كنيد.
جواد طوسي در همين زمينه گفت: كيميايي تنها دنياي خود را دنبال ميكند و پيرو عقايد خود فيلم ميسازد و اين بيانصافي است كه بخواهيم عقايد ما ديد ما را داشته باشد. توجه به فيلمهايي مثل مرسدس، اعتراض و سربازهاي جمعه، نشانگر اين است كه وي تلاش ميكند تا در فيلمهايش عدم عدالت اجتماعي را نمايش دهد.به گزارش ايسنا جواد طوسي با تاكيد بر اينكه يك نظر كلي بر فيلمهاي كيميايي نشان ميدهد كه او همواره سعي در جلوه دادن واقعيات اجتماعي دارد،به فيلمهاي مهرجويي از جمله بانو و مهمان مامان اشاره كرد و گفت نگاه مهرجويي به يك شخصيت كه درگير فقر باشد، متضاد است و اين اشكالي است كه در فيلمهاي كيميايي وجود ندارد.