شهروند ـ خسروشميراني: امير فرشاد ابراهيمي كه پس از تهديدات مكرر عوامل امنيتي حكومت جمهوري اسلامي ايران مدتي پيش كشور را ترك كرد، روز پنجشنبه خبري مبني بر فرار يكي از اعضاي تيمي كه طبق ادعاي وي مامور ترور آيت الله حكيم رهبر مجلس اعلاي عراق بوده است را گزارش كرد. وي در اين پيوند طي گفت و گويي به چند پرسش ما پاسخ گفت.
چگونه از اين خبر مطلع شديد؟
ـ دو روز پيش يك اي ميل دريافت كردم. فردي كه نام وي برايم آشنا بود طي آن ادعاهايش را مطرح كرده بود. گرچه نام وي را ميشناختم ولي نميتوانستم به خوبي به ياد بياورم كه او چه كسي بوده است. او عكس خود را برايم فرستاد و از روي عكس او را شناختم.
در تماسهاي بعدي كه با او داشتم كم و كيف وضعيت خود را براي من توضيح داد. او از افسران نيروي قدس سپاه است و در دوران آموزش با من همدوره بوده است. من فعلا از او به عنوان "شاهد نجف" نام ميبرم. او ادعا كرده بود كه عضو تيم ترور آيت الله حكيم بوده است.
«شاهد نجف» درباره اين ماجرا چه ميگويد؟
ـ او توضيح داد كه مدتي پيش، از دفتر اطلاعات نظامي واسطه به بيت رهبري ماموريتي به نيروي قدس ابلاغ شد. اين ماموريت در چهارچوب پروژه "عابدون" بود. اين پروژه شامل عمليات حفظ مرجعيت شيعيان عراق در دست روحانيون وابسته به دستگاه ولايت فقيه ميباشد.
فردي كه من از او به عنوان«شاهد نجف» نام برده ام ميگويد: او همراه با سه تن ديگر براي انجام عمليات ترور آيت الله حكيم رئيس مجلس اعلاي عراق مامور شدند. آنها با پوشش خبرنگاران برون مرزي صدا و سيما از راه زميني به عراق رفته و مقدمات ترور را آماده ميكنند.
در واپسين روزهاي انجام عمليات يك تيم از اعضاي سپاه به آنها متصل شده و حدود 800 ـ700 كيلوگرم مواد منفجره در اختيار تيم اصلي قرار ميدهد و آنها با استفاده از آن عمليات را به انجام ميرسانند.
چرا «شاهد نجف» تصميم گرفت به خارج از كشور بگريزد؟
ـ او ميگويد طي يك ماهي كه از ماجراي ترور ميگذرد متوجه مرگ مشكوك 3 نفر ديگر كه عضو تيم اصلي ترور بوده اند، شده است.
اولين نفر در بيمارستان «بقيه الله» به دليل مسموميت شديد غذايي فوت كرد.
نفر دوم در حال بازگشت از «دافوس»(دانشكده فرماندهي و ستاد سپاه) در اتوبان شهيد بابايي تصادف كرد و از بين رفت. نفر سوم نيز در حال ورود به محل كار خود ظاهرا به دليل بي احتياطي دژبان، هدف گلوله قرار گرفت و كشته شد. «شاهد نجف» ميگويد كه پس از اين سه مرگ مشكوك احساس خطر ميكند و تصميم به حفظ جان خود و خروج از كشور ميگيرد.
من شخصا نفر سوم كه كشته شد را نيز ميشناسم. نام او عسگري بود و او نيز با من در دانشكده افسري سپاه هم دوره بود. خبر مرگ او به عنوان مراسم ختم شهيد عسگري در كيهان تهران منتشر شد. او ميگويد كه به بهانه رفتن به «آب گرم» محلات از سپاه مرخصي گرفته و پس از چند روز از كشور خارج شده است.
تا چه حد گفته هاي وي را مستند ميدانيد؟
ـ اين كه او عضو سپاه قدس بوده براي من محرز است و اين كه او هم دوره اي من بوده است روشن است. او سروان است و من نيز اگر مانده بودم الان هم درجه او بودم. درضمن من عكس او را به دفتر عبدالعزيز حكيم برادر آيت الله حكيم اي ميل كردم آنها تاييد كردند كه او جزو افرادي بوده است كه در روز نماز جمعه وي را ملاقات كرده اند.
الان از وضعيت «شاهد نجف» چه اطلاعي داريد؟
ـ من در تماس مستمر با وي هستم. به شدت در بيم جان خود به سر ميبرد. ولي مخفي شده است و نگران است و از اين كه مورد حمله تروريستي همكاران سابق خود قرار بگيرد وحشت دارد.
اين گفتگو به تاريخ 9 اكتبر در ساعت 11:30 دقيقه بامداد به وقت تورنتو انجام شده است.