چهارشنبه 30 مهر 1382

ابراز نگراني كانون مدافعان حقوق‌بشر نسبت به امنيت جاني شيرين عبادي، رويداد

هيأت مؤسس كانون مدافع‌ان حقوق‌بشر روز سه‌شنبه با ارسال نامه‌اي خطاب به «عبدالواحد موسوي لاري» وزير كشور با‌اشاره به طرح برخي مطالب در تريبون‌هاي مطبوعاتي و اينترنتي ضد‌اصلاحات، نسبت به امنيت جاني «شيرين عبادي» دبيركل اين تشكل و برنده جايزه صلح نوبل ابراز نگراني كرد. متن نامه را به نقل از سايت رويداد در زير مي خوانيد:

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

متن نامه هيأت مؤسس كانون به وزير كشور

حضرت حجت‌الاسلام و المسلمين جناب آقاي موسوي لاري

وزير محترم كشور

با سلام:

احتراماً، همانگونه كه مستحضريد جايزه صلح نوبل در سال جاري به سركار خانم شيرين‌ عبادي به‌عنوان يك بانوي مسلمان اعطا گرديد و اين رويداد خجسته با استقبال گرم آحاد ملت ايران و مسؤولان مملكتي مواجه گرديد. در كنار اين بازتاب اميدواركننده، تهديدات نگران‌كننده‌اي از طريق مندرجات برخي از نشريات و سايت‌هاي اينترنتي متوجه ايشان گرديده است. با توجه به اين واقعيت كه نتيجه ناگزير اعطاي اين جايزه به هر شخصيتي طرح وي به‌عنوان يك شخصيت فراملي است و اين وضعيت مي‌تواند امنيت چنين چهره‌اي را دچار مخاطره نمايد و با توجه به مفاد و حجم تبليغاتي كه از طريق رسانه‌هاي مختلف متوجه سركار خانم شيرين عبادي شده است، كانون مدافعان حقوق‌بشر ضمن ابراز نگراني از اين تبليغات و تأكيد بر اين امر كه اين تهديدها مورد تأييد مقامات رسمي كشور نيز قرار ندارد، توجه جنابعالي را به اين امر معطوف نموده و تقاضا دارد، مساعي خود را جهت توقف اين تبليغات و در عين حال تأمين امنيت ايشان به كار گيريد.

هيأت مؤسس كانون مدافعان حقو‌ق‌بشر شامل «سيدمحمدعلي دادخواه»، «سيدمحمد سيف‌زاده»، «عبدالفتاح سلطاني» و «محمد شريف» اين نامه را امضا كرده‌اند.

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/553

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'ابراز نگراني كانون مدافعان حقوق‌بشر نسبت به امنيت جاني شيرين عبادي، رويداد' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016