پنجشنبه 22 آبان 1382

تجمع فرهنگيان دانشجو دانشگاه فردوسي در اعتراض به عدم امكان استفاده از تسهيلات و امكانات دانشجويي ، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس صنفي
بيش از يكصد نفر از فرهنگيان دانشجو در دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته دانشگاه فردوسي در اعتراض به عدم بهره‌مندي از امكانات و تسهيلات دانشجويي هم‌چون خوابگاه، ژتون، استفاده از كتابخانه و ساير امكانات رفاهي و ... تجمع اعتراض‌آميزي در مقابل ساختمان مركزي دانشگاه برگزار كردند.
قاسم رباط‌ سرپوشي يكي از فرهنگيان معترض در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار داشت: در متن قرارداد منعقده از سوي اداره كل آموزش و پرورش استان و دانشگاه فردوسي، اداره كل آموزش و پرورش ملزم به پرداخت يك ميليون و 200 هزار تومان تحت عنوان هزينه‌هاي تحصيل به ازاي هر دانشجوي فرهنگي است.
وي تصريح كرد: هم‌اكنون مشكل ما اين است كه به دليل شفاف نبودن مواد اين قرارداد، هريك از طرفين به نحوي آن را تفسير و تلقي مي‌كنند. بنابراين در حالي كه مسوولين آموزش و پرورش هزينه‌هاي تحصيل را شامل كليه‌ي هزينه‌ها اعم از آموزشي و رفاهي و خوابگاه و ... مي‌دانند مسوولين دانشگاه قيد هزينه‌هاي تحصيل را تنها شامل هزينه‌هاي آموزشي تلقي كرده و از ارايه‌ي امكانات و دادن خوابگاه و ژتون غذا و ... خودداري مي‌كنند.
باشتاني يكي ديگر از فرهنگيان معترض خاطرنشان ساخت: در تعهدي كه آموزش و پرورش از فرهنگيان به دليل تحصيل گرفته است، به ازاي دو سال استفاده از تسهيلات دانشگاه، چهار سال تعهد و به ازاي استفاده از ماموريت تحصيلي 6 سال تعهد از فرهنگيان گرفته شده است.
وي افزود: در حالي كه فرهنگيان 4 سال به دليل استفاده از تسهيلات دانشگاه متعهد شده‌اند اما دانشگاه هيچ‌گونه تسهيلاتي اعم از خوابگاه و ... و حتي استفاده از كتابخانه را در اختيار ما قرار نداده است.
باشتاني تصريح كرد: با شرايطي كه اداره‌ آموزش و پرورش براي ما قرار داده است ما نمي‌توانيم به راحتي از تحصيل انصراف دهيم؛ چرا كه در اين صورت موظف به پرداخت يك ميليون و 200 هزار تومان به آموزش و پرورش خواهيم بود.
به گفته يكي از ديگر از اين فرهنگيان معترض، همه‌ فرهنگيان ثبت‌نام كرده و در دوره‌هاي كارشناسي ناپيوسته پذيرفته‌شدگان سال گذشته بودند كه به دليل كشمكشهاي موجود بين دانشگاه و آموزش و پرورش يك سال ديرتر ثبت‌نام كردند.
وي افزود: در حالي كه رييس آموزش و پرورش در جلسات برگزار شده قول مساعد جهت حل شدن مشكلات و ارايه‌ي خوابگاه رايگان و تغذيه با قيمت مناسب را دادند اما عملا هيچ‌گونه اقدامي در اين راستا صورت نپذيرفت.
يكي از فرهنگيان نيز اظهار داشت: در ابتدا هيچ خوابگاهي در اختيار خانمها قرار نگرفت و آنها در هفته‌هاي نخست مجبور به خوابيدن در نمازخانه بودند تا اين‌كه از آن‌جا بيرون رانده شدند و پس از آن با اجبار و سماجت فرهنگيان در خوابگاه تربيت معلم شهيد كامياب جايي را تدارك ديدند.
يكي ديگر از معترضين نيز اظهار داشت: هم‌اكنون براي آقايان اتاقهاي 10 نفري در خوابگاه تربيت معلم شهيد بهشتي آن هم فقط براي خواب تدارك ديده شده كه در آنها هيچ‌گونه امكانات حتي جهت درست كردن چاي نيز موجود نيست.
وي افزود: در ماه رمضان جهت صرف سحري ما مجبور هستيم در ساعت 11 شب به دانشگاه فردوسي مراجعه كرده و غذا را همان موقع صرف كرده و بعد به خوابگاه مراجعت كنيم؛ زيرا از بردن غذا به داخل خوابگاه جلوگيري مي‌شود.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/1237

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'تجمع فرهنگيان دانشجو دانشگاه فردوسي در اعتراض به عدم امكان استفاده از تسهيلات و امكانات دانشجويي ، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016