يكشنبه 2 آذر 1382

تازه ترين گزارش ايسنا از برگزاري مراسم سالگرد پروانه و داريوش فروهر

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي
مراسم سالگرد پروانه و داريوش فروهر، عصر امروز در حسينه‌ي ارشاد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران، ‌در اين مراسم كه جمعي از همفكران مرحومان فروهر و فعالان سياسي حضور داشتند، معين‌فر، ‌محسن كديور و شاه‌ويسي به بيان ديدگاههايشان درباره‌ي مسائل سياسي روز جامعه و قتلهاي زنجيره‌يي پرداختند.
پرستو فروهر نيز طي اظهاراتي به بيان خاطراتي از دوران مبارزات داريوش و پروانه فروهر در زمان رژيم ستم‌شاهي پرداخت.
وي با تشريح آخرين ديدار خود و آن مرحومان گفت:‌ از آن هنگام كه آنها را به خاك سپرده‌ام، دادخواهي با زندگي‌ام عجين شده است.
بر اساس اين گزارش، پيام ناصر زرافشان نيز به دليل پايان‌يافتن وقت مراسم قرائت نشد.
نيروي انتظامي نيز پس از پايان مراسم از حاضراني كه بعضا در زمان خروج، سرود اي ايران مي‌خواندند، خواست تا محل را ترك كنند.
بر اساس آخرين گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، هنوز جمعيت حاضر در محل به طور كامل پراكنده نشده و تنش‌هاي مختصري نيز بين برخي از افراد معترض به برنامه و حاضران در پياده‌روهاي مقابل حسينيه‌ي ارشاد روي داده است.
اخبار تكميلي اين مراسم متعاقبا ارسال مي‌شود.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/1574

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'تازه ترين گزارش ايسنا از برگزاري مراسم سالگرد پروانه و داريوش فروهر' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016