جمعه 7 آذر 1382

دادستان مرتضوی مسئول جان احمد باطبی ست! کميته پيگيری وضعيت احمد باطبی

اطلاعیه خبری شماره ۹
ستاد خبری
کمیته پیگیری وضعیت احمد باطبی

هم میهنان آزاده ، آزاد اندیشان و دانشجویان
بر اساس خبری که ساعتی پیش به دست ما رسید دور دوم شکنجه و بازجویی احمد باطبی به سرپرستی شخص سعید مرتضوی دادستان کل تهران برای واداشتن وی به اعترافات دروغین و پرونده سازی علیه برخی از فعالان مستقل دانشجویی و حقوق بشر آغاز شده است. در حالی که شکنجه و بازجویی احمد باطبی در دو هفته گذشته پیرامون واداشتن وی به پذیرش اعترافات دروغین مربوط به خود وی بود. دادستان مرتضوی تحت فشارهای شدید مجامع حقوق بشر با یک روز وقفه در این بازجویی ها و اقرار گیریهای زیر شکنجه های وحشیانه در پی آن بود تا کمی از این فشارها برخود بکاهد ، اما اینک خطر جدی احمد باطبی را تهدید می کند. بر اساس یک گزارش موثق با وجود شکنجه شدید وی که حداقل در یک مورد به خون ریزی داخلی منجر شده است ، شکنجه گران از اعزام وی به بهداری اوین خودداری کرده اند و حتی اجازه استفاده از داروهایش را نیز به او نداده اند در عوض به وی آمپولهایی برای سهولت اقرار گیری تزریق کرده اند.
هم میهنان ، دانشجویان مبارز، سازمانها و مجامع حامی حقوق بشر!
جان احمد باطبی سمبل مقاومت دانشجویان در آستانه روز دانشجو در خطر است ،به یاری او و جنبش اعتراضی کشورمان بشتابیم.
کمیته پیگیری وضعیت احمد باطبی در راستای بسیج افکار عمومی برای تلاش در این راه ،شنبه هشتم آذر ماه جلسه ای در پالتاک از ساعت۳۰.۲۱دراتاق باطبی (FreeIranBatebi )برگزارخواهدکرد این اتاق در گروه ByLanguage/Nationality/Others قرار دارد .
کمیته پیگیری وضعیت احمد باطبی همچنین درپی برنامه ریزی برای برپایی تظاهرات و اعتراضات در شهر های مختلف جهان دربرابر این جنایات غیر قابل تحمل در جمهوری اسلامی است. کمیته پیگیری همچنین کلیه دانشجویان آگاه و مبارز را به خیزش علیه این بیدادگریها فرا می خواند.
ما به دادستان تهران ، دستگاه قضایی وحاکمیت هشدار می دهیم در برابر این آدم ربایی ها ، ترور ها ، شکنجه ها ودسیسه ها آرام نخواهیم نشست .

ستاد خبری
کمیته پیگیری وضعیت احمد باطبی
هفتم آذر ماه۱۳۸۲، ساعت :۶ بامداد

وبلاگهای خبری:
http://freeirancom.persianblog.com
http://news.blogsky.com/?PostId=
http://batabi.blogspot.com/
تومار حمایت از احمد باطبی:
http://www.petitiononline.com/Batebi/petition.html ( تنها دو روز به پایان مهلت امضای تومار باقی مانده است! )
ای میل:
[email protected]

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/1702

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'دادستان مرتضوی مسئول جان احمد باطبی ست! کميته پيگيری وضعيت احمد باطبی' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016