سه شنبه 2 دي 1382

تجمع اعضاي خانواده سعيد عسگر مقابل دفتر دادستاني، فارس

خبرگزاري فارس: هم اكنون جمعي از اعضاي خانواده سعيد عسگر متهم به حمله به خوابگاه طرشت دانشگاه 14 علامه طباطبايي دانشگاه تهران در مقابل دفتر دادستاني تهران تجمع كرده‌اند.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

به گزارش خبرنگار سياسي فارس، آرش عسگر، با تاييد اين خبر گفت: برادرم در خرداد ماه امسال دستگير شده و پس از مدتي آزاد گرديد، در ششم مهر ماه مجددا بدون دليل خاصي دستگير شد كه پس از مدتي براي وي قرار وثيقه صادر گرديد كه ما قرار وثيقه را تامين كرديم، اما وي را آزاد نكردند.
برادر سعيد عسگر افزود: صبح امروز قرار وثيقه جهت آزادي عسگر را پذيرفتند و حتي توسط قاضي پرونده براي زندان اوين نامه اي جهت آزادي‌اش نوشته شد، اما مسوولين زندان وي را آزاد نكردند كه ما بالاجبار اينجا جمع شده‌ايم تا اعتراض خود را از اين روند به دادستاني تهران اعلام كنيم.
به گزارش خبرنگار فارس اين تجمع‌ هم اكنون ادامه دارد.
خاطر نشان مي شود اولين جلسه دادگاه سعيد عسگر در روز بيست و پنجم مرداد ماه بصورت علني در شعبه دادگاه انقلاب اسلامي به اتهام اخلال در نظم و آسايش عمومي با حركات غير متعارف، ورود به عنف به خوابگاه طرشت دانشگاه علامه طباطبايي به منظور مقابله خودسر با عوامل اغتشاشگر، برگزار شد.

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/2507

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'تجمع اعضاي خانواده سعيد عسگر مقابل دفتر دادستاني، فارس' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016