يكشنبه 7 دي 1382

آمار رسمي قربانيان تاكنون فراتر از‌٢٠ هزار تن است، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي
معاون سياسي و امنيتي استانداري كرمان در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران اعلام كرد كه آمار دقيق كشته شدگان زلزله پس از آوار برداري و روشن شدن سرنوشت مجروحين روشن مي‌شود و قطعا هر روز با آمار جديدي مواجه خواهيم بود اما آنچه الان مي‌توانم بگويم اين است كه متاسفانه آمار رسمي كشته‌شدگان تاكنون فراتر از 20 هزار تن است كه بيش از 18 هزار تن از آنها تا غروب يكشنبه دفن شده‌اند.
وي با بيان اين كه اين زلزله تا كنون 15 هزار مجروح برجاي گذاشته است تصريح كرد: از اين تعداد، 10 هزار مجروح از بم منتقل شدند و حدود 5 هزار نفر نيز در بيمارستانهاي صحرايي اين شهرستان در حال درمان هستند.
مسؤول هماهنگي امور امداد مستقر در شهر كرمان ادامه داد: از زمان آغاز عمليات آواربرداري تا كنون بيش از يك‌هزار مجروح از زير آوار خارج شده‌اند.
وي افزود: بيش از 40 هزار چادر بين آسيب‌ديدگان اين فاجعه توزيع شده كه حداقل 50 هزار چادر ديگر نيز مورد نياز است.همچنين با كمبود كانكس و تانكر آب مواجه هستيم.
آخرين گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا از شهر زلزله‌زده‌ي بم در غروب روز يكشنبه حاكي است در حالي كه سه روز از زلزله‌ي اخير در منطقه‌ي بم مي‌گذرد چهره‌ي شهر آرام‌تر شده است، كمتر ترافيكي در خيابان‌هاي آن مشاهده مي‌شود و بازماندگان هم‌چنان مشغول دفن اجساد خانواده و بستگان خود هستند. خاك‌سپاري‌ها بيشتر بصورت ‌جمعي انجام و لحظه‌ به لحظه به تعداد دفن شدگان اضافه مي‌شود.
درحالي كه خاكسپاري‌ها در دو روز گذشته با استفاده از پتو انجام مي‌شد، امروز پارچه‌ي سفيد نيز در اختيار مردم قرار گرفت و تعداد قابل توجهي روحاني در منطقه حاضر شده، فرايض شرعيه‌ را انجام مي‌دهند.
گفتني است در برخي از خاكسپاري‌ها به ويژه خاكسپاري‌هاي گروهي كه تا لحظه‌ي مخابره‌ي خبر ادامه داشت و به نظر مي‌رسد تا شامگاه نيز ادامه يابد، آماربرداري رقمي انجام مي‌شود.
با اين حال آواربرداري در بيشتر نقاط شهر هنوز آغاز نشده است و در برخي از موارد توسط بازماندگان يا با پيگيري آنان و توسط نيروهاي نظامي يا گروه‌هاي امداد انجام مي‌شود . در مواردي امدادگران كشورهاي خارجي همچون الجزاير و روسيه نيز در اين كار مشاركت مي‌كنند.
عمليات آواربرداري در بافت قديم شهر كه تقريبا تمامي آن تخريب شده و از تراكم بيشتري برخوردار است، دشوارتر انجام مي‌شود.
هواي امروز كرمان و بم ابري و در بم با ورزش‌هاي تؤام با گردوغبار همراه بوده است. احتمال ضعيف بارش باران نيز كه پيش‌بيني شده بود خوشبختانه تاكنون محقق نشده است.
از سويي ديگر پزشكان حاضر در شهر كه به مداواي سرپايي معدود مجروحان باقيمانده مي‌پردازند، هواي شهر را آلوده و استفاده از ماسك را توصيه مي‌كنند.
وضعيت شهر در ساير موارد تغيير چنداني نداشته است. برقراري ارتباط تلفني با استفاده از تلفن همراه نسبت به روز گذشته تسهيل شده است و كمبود مواد غذايي در ميان مردم مشاهده نمي‌شود.
هم‌چنين بر تعداد چادرهاي صحرايي در اختيار مردم افزوده شده است و كمبود آب و مواد سوختي و كمبود شديد تجهيزات آواربرداري هم‌چنان يكي از مشكلات زلزله‌زدگان است.

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/2681

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'آمار رسمي قربانيان تاكنون فراتر از‌٢٠ هزار تن است، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016