خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس فقه و حقوق - حقوق سياسي
جلسهي رسيدگي به پروندهي محسن آرمين در شعبهي يكم دادگاه تجديدنظر استان تهران تشكيل شد.
محسن آرمين، نمايندهي مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي كه به دنبال شكايت علي اماميراد، نمايندهي كوهدشت، از سوي شعبهي 1083 دادگاه عمومي تهران به «6 ماه حبس و يكسال محروميت از حقوق اجتماعي» محكوم شده بود، پس از اعتراض به اين حكم و ارجاع پرونده به دادگاه تجديدنظر استان تهران، امروز در شعبهي اول اين دادگاه حاضر شد.
محمد شريف، وكيل مدافع وي در اين باره به خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: با توجه به احضاريهي ابلاغ شده، جلسهي امروز براي رسيدگي و استماع شهادت شهود معرفيشده از سوي شاكي تشكيل شد كه به همراه آرمين در جلسه حضور يافتم اما عليرغم رعايت زمان انتظار كافي، شاكي و شهود معرفيشده در دادگاه حضور نيافتند.
شريف به دفاعيات خود و محسن آرمين در جلسهي امروز اين دادگاه اشاره كرد و گفت: قاضي، دادگاه امروز را با استماع توضيحات من و پاسخ موكلم به پرسشهاي مطرح شده برگزار كرد، البته عليالقاعده جلسهي رسيدگي تجديد خواهد شد و شهود معرفيشده از سوي شاكي نيز احضار ميشوند.