سه شنبه 19 اسفند 1382

عسگراولادي: معترضين مواظب باشند خودزني سياسي آخرين مرحله حيات سياسي آنها نباشد، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي
دبير كل حزب موتلفه اسلامي گفت: « به عزيزان معترض توصيه مي‌كنيم خودزني سياسي آخرين مرحله حيات سياسي‌شان نباشد. نبايد اين تلقي به وجود آيد آنها كه به خروج از حاكميت فكر مي‌كردند و استراتژي غوغاسالاري را در دستور كار خود داشتند، به خودزني سياسي روي آورده‌اند.»

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حبيب‌الله عسكراولادي در پايان نشست دبيران اين حزب با اشاره به برخي نطق‌هاي قبل از دستور كه آن را مبتني بر نشر اكاذيب و تشويش اذهان عمومي مي‌دانست، گفت: «تريبون آزاد مجلس براي دفاع از حقوق ملت است نه حقوق كساني كه تعداد قابل توجهي از آنها ديگر سخن تازه‌اي ندارند.»
وي گفت: « البته بهترين موضع در برابر چنين پديده‌ غير عقلاني، سكوت است. همان سكوتي كه سيدالشهداي تاريخ انقلاب اسلامي، آيت‌الله شهيد دكتر بهشتي مي‌فرمود. سكوتي كه الهام‌بخش وحدت است.»
دبيركل حزب موتلفه اسلامي، با تجليل از مطلب نقل شده در رسانه‌ها از مشاور رييس جمهور كه خطاب به اصلاح‌طلبان گفته است « بجاي فرافكني دلايل شكست را پيدا كنيد»، گفت: «جناح ارزشگرا پس از تجربه دوم خرداد 76 تصميم گرفت با نوعي واقعگرايي به پاسداري از آرمانهاي انقلاب و اسلام استمرار بخشد و در عين حال اصول اصلاح‌طلبي را فراموش نكند. به همين دليل ريزش‌هاي جريان به اصطلاح اصلاح‌طلبي در رويشي جديد در جناح اصول‌گرا، خود را نشان داد. ما خدا را بخاطر چنين واقع‌بيني شكر مي‌كنيم، اما رقيب را هم در وضعيت تازه نبايد مذمت نماييم. به آنها بردارانه توصيه مي‌كنيم شما در مسير اسلام، انقلاب و آرمانهاي امام (ره) گام برداريد تا مردم در دور جديد به شما اعتماد كنند. مردم در انتخابات شوراها اعتماد خود را از فهرست شما سلب كردند و در انتخابات مجلس به جريان ارزشگرا اعتماد كردند.»
وي خطاب به نمايندگان معترض گفت: « شما با احساسات تحريك شده از جانب بوق‌هاي دشمنان با اهانت به مقدسات مردم و نهادهاي قانوني نظام بار خود را سنگين‌تر نكنيد، نگذاريد مردم بيش از اين دلايل حمايت بوش و اتحاديه اروپا را از برخي رد صلاحيت شدگان با استناد به اين نطق‌هاي موهن، كشف كنند.»
عسكراولادي در پاسخ به سوالي در مورد رياست آينده مجلس، گفت: « بحث رياست آينده مجلس يك بحث درون مجلسي است. كساني كه توفيق يافتند به مجلس هفتم راه يابند بايد به اين سوال پاسخ دهند.»
وي در پاسخ به اين سوالي مبني بر اين كه برخي معتقدند كه رييس مجلس بايد روحاني و برخي نيز مي‌گويند غير روحاني باشد، گفت: «41 نفر از كساني كه تاكنون به مجلس راه يافته‌اند روحاني هستند. احتمالا در مرحله دوم انتخابات برخي ديگر از روحانيان به مجلس راه پيدا مي‌كنند. روحاني بودن ملاك رييس مجلس شدن نيست كما اينكه غير روحاني بودن هم ملاك نيست. صلاحيت‌ها به معيارها و ملاك‌ها و مصداق‌ها برمي‌گردد. مجلس هفتم يك مجلس ارزشگراست. در عين اينكه عقلانيت مبناي تصميم‌گيري است، دوستان در مجلس، صلاحيت‌ها و شايستگي‌ها را بررسي مي‌كنند و بر اساس صدق و انصاف تصميم مي‌گيرند.»
وي درباره نظر موتلفه در اين خصوص، گفت: « موتلفه اسلامي تابع عقل جمعي است، با جمع ارزشگرا حركت مي‌كند و با چنين جمعي تصميم مي‌گيرد و سپس عمل مي‌كند.»
وي افزود: « ما همچنان بر هماهنگي در تئوري و عمل پاي مي‌فشاريم و در اين رهگذر بركات زيادي هم ديده‌ايم. لذا نيروهاي ارزشي معتقد به نظام و اسلام و خط امام و رهبري در تهران و سراسر كشور يك پيمان نانوشته دارند و آن اينكه پيش از آنكه به خود فكر كنند، به مردم و مصالح و منافع نظام در ايران اسلامي بينديشند كه بي‌شك، دعاي مستجاب ولي عصر (عج) را همراه دارد.»
عسكراولادي در پاسخ به سوالي در مورد پروتكل الحاقي و ماندن ايران در آژانس، گفت: «كليه قراردادها و پيمان‌هايي كه جمهوري اسلامي در منطقه و جهان بسته است و مي‌بندد، مورد احترام و قابل عمل و پذيرش است و ما بر سر عهد و پيمان خود ايستاده‌ايم، اما اين ايستادگي يك سويه نيست و نبايد باشد. اگر طرف مقابل هم همين تعهد و وفاداري را نشان دهد مشكلي پيش نمي‌آيد.»
دبيركل حزب موتلفه اسلامي گفت: « آمريكا و برخي اروپاييان بايد بدانند بازي در اين زمين تمام شده است، مگر اينكه بخواهند سطح توقعات و مطالبات خود را بيهوده بالا ببرند. در غير اين صورت جمهوري اسلامي تصميمي خواهد گرفت كه قطعا عقلاي آنها پشيمان خواهند شد.»
وي در پايان ضمن تجليل و تكريم شهداي انقلاب اسلامي فلسطين، به ويژه شهداي اخير غزه، گفت: «صهيونيست‌ها هر روز جنايت تازه‌اي مي‌آفرينند و آمريكاي‌ حامي‌شان و اروپاي ساكت را شرمسارتر مي‌كنند. ادامه اين جنايت‌ها نشان مي‌دهد قلب انتفاضه هنوز منظم مي‌زند و اين دستاورد بزرگي در راه پيروزي ملت فلسطين است. بنده مي‌توانم بگويم دلهاي ما با شماست و هر مسلمان و انسان آزاده‌اي در هر نقطه جهان با شما همدردي مي‌كند.»

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/5506

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'عسگراولادي: معترضين مواظب باشند خودزني سياسي آخرين مرحله حيات سياسي آنها نباشد، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016