يكشنبه 30 فروردين 1383

کروبي: نبوي هيچ‌گاه مخالف ولايت فقيه نبوده است، ايسنا

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس مجلس شوراي اسلامي
رييس مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: «آقاي نبوي در چارچوب قانون اساسي است و ولايت فقيه را قبول دارد.»

تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 

به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجت‌الاسلام‌والمسلمين مهدي كروبي در خصوص استعفاي بهزاد نبوي تصريح كرد: «همه ما از حادثه‌اي كه براي انتخابات پيش آمد متاسف و به آن معترضيم و در حد توان‌مان تلاش كرديم كه اين مشكل حل شود. اكنون هم مطرح مي‌كنيم كه مشكل انتخابات بايد حل شود و اين متكي به رييس ‌مجلس بودن نيست.»
وي تاكيد كرد: «اميدواريم مجلس آينده بتواند چارچوبي براي انتخابات و قانون انتخابات داشته باشد.»
كروبي افزود: «آقاي نبوي در چارچوب قانون اساسي هستند و ولايت فقيه را قبول دارند و هيچ‌گاه مخالف ولايت فقيه نبودند. بارها به من گفته‌اند اگر عضو خبرگان باشم باز هم به رهبري، همين شخصيتي كه الان هستند، راي مي‌دهم.»
رييس مجلس اظهار داشت: «مجمع تشخيص مصلحت، حكم حكومتي و ولايت فقيه در قانون اساسي ما وجود دارد. مجمع تشخيص مصلحت اساسا براي موارد اختلاف ايجاد شده بود.»
وي تصريح كرد: «رهبري از وارد شدن در موارد قانون‌گذاري پرهيز دارند و فقط در مورد قانون مطبوعات وارد شدند. در انتخابات هم ما از ايشان خواستيم.»
كروبي يادآور شد: «شوراي نگهبان اين گونه قضيه را داغ و پر حرارت كرد كه حكم حكومتي، تقلب و خريد راي را مطرح كرد.»
وي با اشاره به ورود امام (ره) به جريان ابطال انتخابات مجلس سوم در تهران، تصريح كرد: «در موارد استثناء رهبري مي‌تواند وارد شود.»

دنبالک:
http://khabarnameh.gooya.com/cgi-bin/gooya/mt-tb.cgi/6607

فهرست زير سايت هايي هستند که به 'کروبي: نبوي هيچ‌گاه مخالف ولايت فقيه نبوده است، ايسنا' لينک داده اند.
Copyright: gooya.com 2016